Follow:
OUTFIT

Bæredygtighed og favoritstrik fra danske Önling

Önling

Strik: Önling CHABEL  // Sneakers: Nike Air Max // Taske: Gucci Soho 

Det er blevet bidende koldt udenfor og strik er derfor blevet en fast del af mine outfits. Det er det faktisk mere eller mindre hele året rund, vel og mærke i forskellige tykkelser og materialer. Den flotte lange grå strik jeg har på her, er fra Önling og er lavet i uld tilsat en smule nylon, som gør at den ikke fnulrer og derved har en lang leve tid i gardaroben.

Det er ikke så længe siden jeg første gang fik øjnene op for det danske brand Önling, som har stor fokus på bæredygtighed og det faktum at tøjet skal kunne bruges mere end en 2-3 gange. Hvor mange af os har måske ikke en kjole hængende i skabet, som kun har været brugt en enkelt gang eller to? Önlings styles er super anvendelige, klassiske og mange af tingene vil kunne kategoriseres som basic items, som kan bruges igen og igen, sæson efter sæson.

Jeg elsker Önlings univers, hvor de fine styles kan mixes på kryds og tværs og danne ramme for en række forskellige outfits, her har jeg bl.a. brugt den som kjole, for et afslappet hverdagslook tilsat mine favorit sneakers, den kan også gøres fin med et bælte i taljen og et par høje støvler. Eller den kan bruges uden over et par jeans, kun fantasien sætter grænser.

Strikken er i den fineste, blødeste kvalitet og luneste uldblanding og kan bl.a. købes på deres egen webshop eller hos en af de mange forhandlere landet over, jeg er virkelig fan!

Jeg er begyndt at glæde mig til weekend, jeg trænger til at slappe af – Clara mente at vi skulle stå op kl. 04.15 i dag, det er altså en anelse for tidligt hvis i spørger mig og kan fornemme at det bliver en meget lang dag på arbejde…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lille My

  Åh den ser virkelig lækker ud – og pæn! 🙂

  2. november 2017 at 9:54
 • Reply Eline Tychsen

  Du ser så stjerne godt ud, og så er jeg VILD med deres koncept!!

  2. november 2017 at 16:04
 • Reply Lullumut

  Jeg har den fineste sorte top fra önling, og den er tilmed så blød og lækker at have på <3

  2. november 2017 at 20:09
 • Reply Freja

  Det er virkelig en fin strik! der ser både virkelig behagelig og varm ud, samtidig med at den virkelig er klassisk smuk 🙂

  5. november 2017 at 14:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.