Follow:
BEAUTY

OSKIA ren luksus og perlemor til ansigtet!


OSKIA FORHANDLES HOS SPASHOP

Oskia betyder oversat fra græsk “Fremsig skønhed” og “næring” hvilket også er Oskias nøgleord i deres udvikling og produktion. Oskia har eksisteret siden 2010 og har fokus på kvalitet og luksuøse formularer. Dette er første gang jeg har prøvet deres produkter, jeg har nemlig været så heldig at modtage de skønneste og tilmed pæneste produkter jeg længe har prøvet fra engelske OSKIA. Produkterne oser af kvalitet og luksus allerede ved første øjekast, og jeg tror alle kvinder med hang til luksus vil elske at have de skønne produkter stående fremme.

Jeg har nu testet produkterne lidt over en måned og jeg er nu klar med en anmeldelse af en serum og en maske, som begge forhandles hos Spashop.dk

Oskia

OSKIA Get up and Glow Serum vejl. pris: 600 kr. for 30 ml.
Den her serum er uden tvivl den smukkeste serum jeg nogensinde har set. Serummet er perlemor farvet og jeg må indrømme jeg var en smule skeptisk da jeg skulle prøve den, jeg var simpelthen bange for at jeg ville komme til at skinne i hele hovedet.

Serummet er super let at anvende, den masseres let ind i en ren og renset hud. Den fine pipette gør det nemt at justere den rigtige mængde. Jeg bruger både serum i ansigtet og på halsen og afslutter gerne med en fugtgivende natcreme.

Find din indre udstråling med OSKIA Get Up and Glow, en letvægts serum fyldt med ungdomsboostende næringsstoffer, der arbejder for at lysne, stramme og udjævne din teint.

OSKIA Get Up and Glow er en revitaliserende og energigivende serum pakket med mærkets signaturingrediens MSM, samt schweiziske æblestilke, hestehov og mælkepeptider. Ved at udjævne forekomsten af ​​fine linjer og rynker, og beskytte mod hverdagens miljøskader, efterlader denne forfriskende serum huden sundere og glattere med en ungdommelig, strålende glød.

Oskia

Om vinteren trænger min hud virkelig til pleje og en af de produkter jeg er særlig glad for er ansigtsmasker. Denne Oskia Renaissance Mask er god til at friske kedelig, tør og ikke mindst livløs hud op og efterlade den med et glat. blødt og jævnt resultat.

Masken er en anelse klistret i konsistens, men super nem at arbejde med. Den skal som alle andre masker anvendes på et rent ansigt, den lyserøde maske bliver hvid når den masseres ind i huden. Du kan lade masken sidde i et par minutter hvis du har travlt eller lade den sidde i 15-20 min. for et optimalt resultat. Skyl derefter huden med varmt vand og anvend serum og din favorit creme.

Hvis i vil se og læse mere om Oskias fantastiske univers, vil jeg anbefale jer at smutte forbi Spashop.dk, som har et spændende udvalg af bl.a. Oskia og andre lækre luksus mærker, som fx. Ling, Rudolph Care, REN, The Balm og meget meget mere…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Hvor er det nogle smukke billeder og en super fed anmeldelse af disse fine produkter! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  4. november 2017 at 23:43
 • Reply venterpaavin

  Hvor er det bare nogle smukke produkter (:

  5. november 2017 at 13:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.