FASHION,  Outfit

Denne uges planer, event i Århus, åbning af restaurant og butik…

 

event i Århus

MbyM leopard sæt: Forhandles her 

Så blev det mandag igen og det er for mig en hård dag at komme igennem. Jeg har aldrig været fan af mandag, ved egentlig ikke hvorfor, for det er jo en oplagt mulighed for at skabe en ny god start på ugen.

Men mandagen bliver altså lidt bedre i dag, for når jeg har fri fra arbejde henter søde Eline mig, og turen går til Århus hvor vi skal vi mødes med skønne Linda og følges til event. Jeg har ikke set de to piger, i en evighed – sådan føles det hvertfald, selvom jeg sidst var sammen med dem til min fødselsdag.

 

event i Århus

Udover dagens event i Århus, som i kan se meget mere af på min Instagram @Liselottea skal jeg også til et par andre spændende arrangementer, i morgen skal jeg til åbning af ny restaurant i Aalborg og på lørdag, skal jeg til reception hos min fætters kæreste, som åbner ny butik i Sæby. Det bliver helt sikkert en spændende uge, med en hel masse indtryk og inspiration og jeg glæder mig til at dele det hele med jer.

Rigtig god mandag til jer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.