FASHION

Mine favorit Hvisk smykker – Smykker til fine priser

hvisk smykker

Hvisk smykker forhandles her

Der er nok ikke mange af jer, som ikke kender til Hvisk og det fine univers. Jeg er selv stor fan af hvisk smykker, som er i lækker kvalitet til fantastiske priser. De fine smykker på den øverste collage er fra deres Trivium kollektion, en kollektion jeg virkelig synes er fin og elegant. Jeg vil rigtig gerne have fat i det smukke armbånd, som er super fint både til hverdag og fest.

hvisk smykker

Andre smykker jeg er vild med er de fine månehalskæder, jeg synes simplthen at de er så fine, feminie og lidt fortryllende. Jeg har selv øreringene og drømmer om den fine halskæde, udover de fine guldbelagte smykker, har Hvisk også en billigere kategori med fine Fashion Jewellery, hvor du kan finde moderigtige smykker fra kun 179 kr. LÆS OGSÅ: Det perfekte festlook – Maria Kragmann x Hvisk

I går var jeg til det hyggeligste event med Starbucks i Århus, som jeg vil dele meget mere om senere. I kan forresten stadig nå at se min story på Instagram @Liselottea. I aften vil jeg også opdatere Instagram, da jeg skal til åbning af ny restaurant her i Aalborg, selvfølgelig sammen med mine favoritpiger Eline og Linda!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.