BEAUTY

Anmeldelse af Balance Me Restore and Replenish Repair – En leave on natmaske

Balance Me Restore and Replenish Repair

Balance Me Restore and Replenish Repair – Find den hos Billigvoks.dk

Jeg har tidligere skrevet om Balance Me i Indlægget:  TIL KAMP MOD STRÆKMÆRKERNE, hvor jeg testede en olie under min graviditet. Nu har jeg igen fået mulighed for at teste en af deres mange fine produkter og jeg har valgt deres Restore and Replenish Repair maske, som er en leave on ansigtsmaske. Den behøver altså ikke skylles af!

Masken er super nem og hurtig at anvende, den er i lille flaske med pumpe, som gør at du ikke efterlader bakterier i din ansigtsmaske og allerede her vinder den ekstra point ved mig.

Balance Me Restore and Replenish Repair

Masken kan anvendes på to måder:
– Lad den sidde i 15 min. på en hel ren hud og fjern derefter overskydende produkt.
– Eller smør dit ansigt ind og sov med den til næste dag. (Min favorit!)

Ekstra info om masken: 
– Kan anvendes af alle hudtyper
– Fri for parbener (Som alle de andre Balance Me produkter)
– Anti-age effekt, perfekt for mig som bliver 30 næste år!

Jeg må indrømme jeg “hader” de traditionelle ansigtsmasker, jeg “hader” at de skal smørres på, derefter sidde i x-antal minutter, hvor efter den skal de vaskes af, hvilket ind i mellem kan være et større projekt og et stort svineri! Denne ansigtsmaske er derfor oplagt til mig, da jeg kan lade den sidde og sove med den. Huden efterlades lækker blød og frisk og jeg lyver ikke når jeg siger at min hud fløses fugtet i flere dage efter anvendelse. Masken er oplagt hvis du som jeg døjer med tør vinter hud som jeg gør og selvom masken er i den lidt dyre ende, skal der ikke bruges ret meget pr. gang, så jeg er sikker på at det er en maske som jeg vil have længe.

Det anbefales at Balance Me Restore and Replenish Repair masken anvendes 2 gange om ugen. Du kan finde den og de mange andre lækre produkter fra Balance Me hos Billigvoks.dk

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.