FASHION

De fineste glittersko fra VRS Fashion til KUN 149 kr.

VRS FashionVRS Fashion

VRS Fashion glittersko, den perfekte sko til hverdag og fest

Jeg er vel ikke de eneste, som ikke kan få nok glitter i garderoben denne sæson, er jeg?
Jeg har den senste tid både fået glitter i fødselsdagsgave/og selv købt. Her kan jeg bl.a. krydse glitterkjoler, glitter t-shirt, glitter nederdel, glitter støvler af listen. Og ja nu har jeg så også købt mig de fineste glittersko fra VRS Fashion (VRS forhandles i Bilka og føtex). Jeg ved at de bliver et kæmpe hit til julens mange fester, bl.a. pga. af hælen, som gør det muligt at danse natten lang uden alt for ømme fusser!

I var simpelthen så mange, som skrev da jeg lagde dem på min Instagram Story i søndags og det kan jeg godt forstå, for de er virkelig smukke og ikke mindst anvendelige. Udover at de fungere til julens kommende fester, fungere de også super fint til bl.a. jeans, som jeg har på på billedet her under. De kan nemlig også bruges til hverdag dels pga. den lave hæl, som gør dem nemme at gå i og pga. den fine farve glitteret har. De er oplagt at bruge til at spice et mørkt basic outfit op. Jeg elsker at tilfører mine hverdagsoutfit lidt glamour, det gør det hele lidt sjovere.

VRS Fashion

Det bedste af det hele er prisen….

De smukke glittersko koster nemlig kun 149 kr. hvilket er en noget anden pris end hvad de meget populære glittersko fra Stine Goya som koster. (Læs 1800kr….)  Jeg fandt mine glittersko i Bilka i Aalborg i weekenden, hvor de stadig havde en hel del tilbage. De er desuden også at finde i Bilkas “julekatalog”, som netop nu er på gaden, så måske de får en ny sending hjem igen inden jul, hvis i ikke kan finde dem i jeres lokale Bilka eller føtex forretning.

Dette er ikke mit første par sko fra VRS fashion, jeg har faktisk et par stykker efterhånden. Bl.a. de her  rå buckle boots, som jeg har hørt kommer i butikkerne igen her sidst på måneden. Dem har jeg virkelig været glad for og de er super fede til både kjole og jeans.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.