Follow:
FASHION

De fineste glittersko fra VRS Fashion til KUN 149 kr.

VRS FashionVRS Fashion

VRS Fashion glittersko, den perfekte sko til hverdag og fest

Jeg er vel ikke de eneste, som ikke kan få nok glitter i garderoben denne sæson, er jeg?
Jeg har den senste tid både fået glitter i fødselsdagsgave/og selv købt. Her kan jeg bl.a. krydse glitterkjoler, glitter t-shirt, glitter nederdel, glitter støvler af listen. Og ja nu har jeg så også købt mig de fineste glittersko fra VRS Fashion (VRS forhandles i Bilka og føtex). Jeg ved at de bliver et kæmpe hit til julens mange fester, bl.a. pga. af hælen, som gør det muligt at danse natten lang uden alt for ømme fusser!

I var simpelthen så mange, som skrev da jeg lagde dem på min Instagram Story i søndags og det kan jeg godt forstå, for de er virkelig smukke og ikke mindst anvendelige. Udover at de fungere til julens kommende fester, fungere de også super fint til bl.a. jeans, som jeg har på på billedet her under. De kan nemlig også bruges til hverdag dels pga. den lave hæl, som gør dem nemme at gå i og pga. den fine farve glitteret har. De er oplagt at bruge til at spice et mørkt basic outfit op. Jeg elsker at tilfører mine hverdagsoutfit lidt glamour, det gør det hele lidt sjovere.

VRS Fashion

Det bedste af det hele er prisen….

De smukke glittersko koster nemlig kun 149 kr. hvilket er en noget anden pris end hvad de meget populære glittersko fra Stine Goya som koster. (Læs 1800kr….)  Jeg fandt mine glittersko i Bilka i Aalborg i weekenden, hvor de stadig havde en hel del tilbage. De er desuden også at finde i Bilkas “julekatalog”, som netop nu er på gaden, så måske de får en ny sending hjem igen inden jul, hvis i ikke kan finde dem i jeres lokale Bilka eller føtex forretning.

Dette er ikke mit første par sko fra VRS fashion, jeg har faktisk et par stykker efterhånden. Bl.a. de her  rå buckle boots, som jeg har hørt kommer i butikkerne igen her sidst på måneden. Dem har jeg virkelig været glad for og de er super fede til både kjole og jeans.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Ej hvor er de fine! Jeg bliver nød til snart at komme i Føtex eller Bilka 🙂 Man kan jo få så meget for pengene 😉

  9. november 2017 at 14:15
 • Reply Camilla

  Jeg er vild med dem og jeg må helt klart anskaffe mig et par! <3

  9. november 2017 at 16:57
 • Reply Eline Tychsen

  De er simpelthen så overdrevet fine! Og ELSKER dem altså til dig ? Og hallo hvor overdrevet godt er det her indlæg ikke lige – du er så pisse sej altså ?

  9. november 2017 at 21:07
 • Reply Freja

  De er godt nok fine, dem må jeg lige kigge efter i weekenden ?

  9. november 2017 at 21:12
 • Reply Emma

  Hvor er de bare fine! 🙂

  http://kaffeogkjoler.dk/

  10. november 2017 at 8:01
 • Reply kathrine johansen

  Hvor er de dog bare super fine og elsker glitter helt vildt! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  10. november 2017 at 17:40
 • Reply Michelle

  UHhhh I love these glitter pumps. They are so cute ??

  11. november 2017 at 16:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.