FASHION

Mine weekend favoritter perfekt til hverdag og fest

weekend favoritter
Kjole: Y.A.S // Pants: Vila // Blazer: Vila // Sandal: Vagabond// Øreringe: Hvisk 

 

Godmorgen piger, jeg håber i er ved at være klar til weekenden. Jeg er selv super klar og glæder mig til i aften, hvor vi skal til Mortens aften hos mine forældre, med lækker mad og hygge. Vi har haft en vild uge og jeg kan godt mærke at jeg trænger til at koble lidt af og nyde familien.

Jeg vil lige vise jer et par af mine weekend favoritter. Jeg har nemlig fundet et par lækre styles hos fantastiske Garbo, som jeg er helt vild med. Det fine sæt er fra Vila, og er til en fuldstændig vandvittig pris 700 kr. for hele sættet (400 kr. for blazer og 300 kr. for bukser) Jeg synes det er så smukt når kvinder har suit på med et par fine stiletter, en blonde top/bh inden under og knald røde læber – Jeg kan hvertfald selv godt finde på at møde op sådan til fest eller event. Det fede ved suits er at de kan bruges samlet eller hver for sig – det vil også være super fedt at sætte en oversize strik til de fede bukser. Eller bruge blazeren over et par slidte jeans, mulighederne er mange….

Den fine kjole er fra mærket Y.A.S, et mærke som jeg virkelig har fået øjnene op for, de laver jo de fedeste styles til fantastiske priser. Denne smukke kjole koster fx. kun 600 kr. Det er nok den smukkeste kjole jeg længe har set, jeg er helt vild med farven som er så fin og feminin og en super fin kontrast til alle de sorte kjoler som vi ellers ser rundt omkring, og som jeg selv har tendens til at hoppe i når jeg skal ud. Kjolen vil være super fin til de smukke glitter sko jeg viste frem herinde den anden dag, eller en grov sandal som den på collagen. Prikken over i’et er røde læber (Ja, jeg elsker det) og en stor fin knold. Kan i se det for jer?

Hvad siger i til mine fine weekend favoritter?

Jeg håber i får en dejlig weekend, jeg glæder mig til at dele alle mine oplevelser med jer fra de sidste par uger, jeg er ved at være langt bag ud – men håber jeg får tid til at få blogget her i weekenden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.