FOOD

Jul hos Starbucks – Det hyggeligste bloggerevent i Århus

 

Starbucks

Starbucks
Vi trådte ind i Starbucks nye lokaler (Storetorv 18, Århus), en smule stressede efter en hektisk eftermiddag, med et par bilnøgler låst inde i bilen….  Vi blev mødt af duften af friskbrygget kaffe, det smilende personale stod bag disken og havde travlt med at servicere kunderne og give dem deres favorit drik fra det spændende kaffekort og bloggerne var allerede igang med at knipse billeder.

Eventet bød på et par oplæg fra bl.a. omhandlende konceptet, historien bag, julen hos Starbucks som simpelthen er så fin – jeg elsker de har skabt et koncept som alle elsker og deler flittigt på de socialemedier.
Vi fik lov til at smage på to forskellige slags kaffe, bl.a. deres Christmas blend, som kun er i handlen i julemånederne, udover den friskbrygget kaffe fik vi lov til at smage på Starbucks udvalg af salater, sandwichs og bedst af alt min favoritkage Cheesecake, som også var juleudgaven. I bliver simpelthen nødt til at smutte ind og smage den, for hold da op hvor var den lækker.

Starbucks

Starbucks

Starbucks

Jeg elsker at komme hos Starbucks, lokalerne er altid så fine indrettet og ligger for det meste i specielle bygninger, eller bygninger med historie. Jeg er kommet meget hos Starbucks også længe før kæden kom til danmark og det bedste ved at rejse til USA og England, var helt klart et besøg hos Starbucks.Starbucks er mit yndlingskaffe spot, selvom jeg faktisk ikke bryder mig om smagen af kaffe. Jeg forsøger og prøver, hver gang jeg får det serveret men kaffe er simpelhen en anelse for bitter for mig, hvis den ikke bliver tilført en sjat mælk. Starbucks er heldigvis meget mere end kaffe, det indbydende kaffekort byder også varme og kolde drikke bl.a. varm chokolade med flødeskum på toppen, forskellige te-drikke, her bl.a. min favorit Chailatte, Icetea, Frappuchino (Som er en favorit trods det høje kalorieindhold….) 

Starbucks køre en række spændende event ind i mellem, du kan bl.a. til og med d. 12. November købe en valgfrihøjtidsfavorit og få en gratis med til din kæreste, ven eller veninde.  (Gælder kun i udvalgte Starbucks cafeer)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.