Follow:
BEAUTY

CARVEN L’eau De Toilette smuk og frisk duft

Reklame


CARVEN L'EAU DE TOILETTE

CARVEN L’EAU DE TOILETTE / FORHANDLES HER 

Parfumer er ligesom tasker, man kan ikke få for mange…

Jeg har efterhånden en lille fin og lækker samling af parfumer, hvis jeg selv skal sige det. Mine favoritter er bl.a. Chanel, Clean og Marc Jacobs og nu har jeg fået øjnene op for et nyt brand inden for beautyverdenen nemlig Carven. I har måske hørt navnet Carven før? Det er nemlig et fransk modehus, som blev etableret tilbage i 1944 af Carmen de Tommaso. Carmen opkaldte huset efter en sammentræning af sit eget fornavn og sin tantes efternavn Boyriven.

Mine nyeste parfumer/Eau de toilette er bl.a. Carven L’eau De Toilette (Faktisk er hele to Carven parfumer flyttet ind, men de fortjener simpelthen et indlæg hver) Jeg har aldrig ejet en Carven parfume før og har først for nylig fået øjnene op for det fantastiske univers af dufte Carven har at byde på. Duften af Carven L’eau De Toilette vil jeg beskrive som frisk, feminin og blød. Parfumen er i den fineste pastel grønne farve og byder bl.a. på noter af blomster og citrus.

TOP: Italiensk citron, ærteblomst og pæon (Pæon er min yndlings blomst)
HJERTE: Fresia, Hvid Hyacint & Blåregn
BUND: Sandeltræ, Hvid Moskus & Rav

Jeg elsker virkelig min nye duft fra Carven, den er helt igennem fantastisk i duften og tilmed pæn at have stående fremme på min kommode i mit soveværelse.

CARVEN L'EAU DE TOILETTE

CARVEN L'EAU DE TOILETTE

Carven L’eau De Toilette, den perfekte julegave

til dig selv eller en du holder af…. Carven laver de smukkeste falkoner og man får lyst til at eje dem alle, parfume er nemlig langt mere end bare en duft, vi køber nemlig også en smuk og eksklusiv falkon som vi elsker have stående fremme. Jeg kan varmt anbefale jer at skrive de lækre Carven dufte på ønskesedlen til jul, eller måske forkæle din veninde, søster eller mor med en?
LÆS OGSÅ: Clean warm cashmere – vinteres skønneste duft

Carven L’eau De Toilette findes i 3 forskellige størrelser, 30 ml, 50 ml og 100 ml. og priserne starter ved 345 kr. hvilket er en super fin pris for en lækker parfume.  Carven laver også virkelig smukke falkoner til mænd, jeg har endnu ikke duftet dem – men regner med at smutte forbi Magasin og dufte til dem, det kunne måske være en oplagt julegaveide til Sonni. Se det store udvalg af dufte fra Carven lige her

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Shloka

  Gorgeous pick!

  x
  Shloka
  http://www.thesilksneaker.com

  13. november 2017 at 12:31
 • Reply Camilla

  Jeg har godt overvejet at prøve deres parfumer! Flasken er så fin 😀

  14. november 2017 at 19:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.