FASHION

Glitter strømper i bambus-stof, lækre og gode for miljøet!

Glitter strømper

GLITTER STRØMPER FRA ÖNLING 49,95 kr. (SHOP HER)

Jeg er helt vild med glittertrenden og som jeg skrev i indlægget De fineste glitterpumps fra VRS Fashion til KUN 149 kr.” har jeg tilføjet en masse glitter til min garderobe over de sidste par måneder. Glitter er med til at gøre et hvert outfit lidt mere festligt, selv på hverdage – du kan nemlig selv vælge hvor meget glitter du vil bære. Er du knap så “vild” at du vil kaste dig ud i en glitter bluse, eller sko, kan jeg anbefale et par glitter strømper til en hverdags jeans med et par ankelstøvler, så man lige kan ane glitteret. Ja, jeg er vild med de små detaljer!

Jeg har for nylig fået de smukkeste bambus glitter strømper fra mærket Önling, de er i den bedste kvalitet og har en perfekt længde her til vinteren. Strømperne findes i 3 farver, sort, sølv og rosa. Alle strømperne er med det fineste glitter i og koster kun 49,95 kr. pr. stk.  Jeg elsker glitter strømper og disse i bambus er oven i købet gode for miljøet og bambus skulle eftersigende være varmeregulerende, så du hverken vil fryse eller svede dine fødder, de tilpasser sig simpelhen. Smart ikke?

Hvorfor anvende bambus-stof?
(Info fra Önlings hjemmeside) Tekstiler der er produceret af bambus, skåner vores planet i mange henseender. Planten vokser naturligt og hurtigt – helt uden brug af kunstgødning eller pesticider. En anden fantastisk ting er, at bambus absorberer mere CO2 pr. m2 end alle andre træer. I sin korte levetid når en bambusplante faktisk at recirkulere samme mængde CO2, som et egetræ når på hundrede år. Vi elsker ideen om, at en Önlingstrøje i bambus er med til at rense luften, inden du tager den på første gang. Man får næsten lyst til at sige, at bambus vokser ind i himlen.

Køb de lækre glitter strømper (med god samvittighed) lige her 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.