Follow:
OUTFIT

Leopard kjole fra Rue De Femme og en snak om indbrud

 

leopard kjole

Leopard kjole: Rue De Femme // Støvler: Nelly // Solbriller: Celiné // Taske: Mulberry // Øreringe: Carré

 

Godmorgen piger, jeg er ret træt i dag, da jeg kom alt alt for sent i seng. Vi fik nemlig sat overvågning op på vores grund igår, pga. de mange indbrud vi desværre har i området hvor vi bor. Efter en grim oplevelse i mandags og efter vores grimme indbrud for et par år siden, (Hvor jeg mistede alle mine værdier og værst af alt min harddisk med alle mine billeder på) må jeg ærlig indrømme at jeg ikke har følt mig særlig tryg ved at være alene hjemme og har ind i mellem også haft svært ved at sove, da jeg er opmærksom på de mindste lyde. Men nu har vi endelig fået sat et alarm-overvågningssystem på, så jeg håber at det er med til at jeg kan føle mig mere tryg!

I sidste uge var jeg bl.a. til det hyggeligste Starbucks eventet i Århus.  Jeg var hoppet i min nye leopard kjole fra Rue De Femme, som jeg virkelig elsker – især for det løse stof henover maven. Jeg elsker som sagt leopard print og kan ikke få nok af det, jeg har faktisk hele 5 leopard printede kjoler + nederdele, bluser og tørklæder m.m. i leopard print. Det fungere bare til alt og ses sæson efter sæson, enten elsker man det som jeg gør – ellers hader man det.

LÆS OGSÅ: Dagens outfit: Just Female kjole og Céline solbriller

leopard kjole

leopard kjole

I eftermiddag skal der ske noget meget spændende…. Jeg skal til et møde omhandlende noget jeg har drømt om længe – jeg er simpelthen så spændt og håber at jeg snart kan og må fortælle lidt mere om det. Men lige nu er det altså stadig en hemmelighed!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  ej hvor ser du bare smækker lækker ud 😀
  Og så godt med det system I har fået sat op, det skal helt sikkert nok give lidt mere ro <3 Og så GLÆDER jeg mig til at høre mere om det du skal i eftermiddag!

  15. november 2017 at 12:49
 • Reply Ea

  Virkelig flot outfit! Kjolen er virkelig fin <3

  15. november 2017 at 15:56
 • Reply Sara

  Hvor ser du bare skøn ud! ☺️

  15. november 2017 at 18:32
 • Reply Mama Brown

  Dig og den kjole, altså! Wow! 🙂
  Fuld skrue på overvågningen; det er utroligt, at man ikke kan have sit hjem i fred 🙁

  16. november 2017 at 8:02
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Du er bare en smuksak i den kjole 😀 <3

  16. november 2017 at 14:56
 • Reply Ida

  Den kjole er simpelthen så fin og pæn til dig 🙂
  Jeg kan godt forstå, at du føler dig lidt utryg ved at være alene hjemme, efter sådan en oplevelse og dejligt at I har fået overvågning 🙂

  16. november 2017 at 17:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.