Follow:
BEAUTY

Økologisk øjenmake up fra nvey

Reklame

nvey

Nvey Mascara // Nvey øjenskygge // Nvey Eyeliner

Det hele startede med kløe, voldsom kløe, så kom de røde pletter og inden for kort tid ligede jeg slet ikke mig selv – mit ansigt og min hals bliver oftest hårdest ramt. Typisk ikke? Jeg døjer med eksem og allergi og det har jeg gjort hele mit liv. Til tider slår jeg voldsomt ud og jeg kan nærmest ikke være i min krop, jeg føler mig faktisk ulækker.
Eksemen kommer somregel her om vinteren. Jeg er sikker på Hr. vinter har en stor indflydelse på det, for min krop reagere voldsomt på kulde.

Det bedste ville nok være, hvis jeg helt lod være med at bruge make up når jeg ind i mellem ser sådan ud. Men altså, det er jo på de tidspunkter man har allermest lyst til at bruge make up, og gerne i store mængder for at skjule alle pletterne.

Jeg kan godt lide produkter som indeholder gode ingredienser, er økologiske, parfumefrie og/eller er astma og allergitestet. Men der er altså ikke altid disse produkter er specielt spændende. Men det er de her fra Nvey, Nvey Eco laver nemlig 100 % naturlig make up, som er helt op til 99,7% økologisk.

nvey

Jeg har for nylig modtaget dette lækre nvey sæt med en mascara (perfekt da jeg netop var løbet tør) en fin øjenskygge i brun, hvilken er min fortrukne øjenskyggefarve og en kompakt eyeliner – det perfekte kit for smokey eyes her til de kommende juelfrokoster.
Produkterne er nemme at arbejde med og tilmed pæne og eksklusive at se på, jeg elsker når make up er i fin emballage, og ærligtalt plejer økologiske produkter ikke ligefrem være pakket pænt ind. Men det må man sige at disse er. nvey er altså ren luksus med det bedste fra naturen og jeg kan virkelig anbefale disse produkter, hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv. Jeg synes hvertfald det er rart at bruge produkter uden skadelige stoffer. Produkterne forhandles bl.a. hos div. Helseshops fx. denne her, har et super lækkert udvalg. Jeg overvejer selv at prøve deres pudder, blush og læbestift.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej hvor er det nogle helt igennem stunning billeder søde. Du har bare øje for det med smukke gennemførte billeder ❤️
  Hvordan er deres mascara egentlig? Og så er jeg enig med dig – de har formået at lave smuk emballage sammen med (hvad der lyder til at være) et sundt produkt at anvende ☺️

  16. november 2017 at 17:54
 • Reply Isabella Pernille

  Wow, sikke nogle flotte billeder. Det er du altså bare altid så god til 😀
  Jeg kender slet ikke det mærke, men det lyder interessant, og det er da noget jeg har fået lyst til at vide mere om 🙂

  19. november 2017 at 20:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.