FASHION,  Outfit

Kærestetur til Århus og den fineste Ichi leopard kjole

Ichi leopard kjole

Ichi leopard kjole

Ichi Leopard kjole: (Similar HERE) // Sneakers: Nike Air Max // Taske: Gucci // Tørklæde: H&M // Jakke: Muuba

Godmorgen piger… Jeg er på ingen måde klar til en ny uge med under 5 timers søvn i nat må jeg godt nok indrømme at jeg på ingen måde et oplagt til en lang dag som starter ud med foredrag efter arbejde og en ret så pakket uge, med alt for mange planer!

I weekenden blev jeg overasket af Sonni, for det første var han så sød at tage Clara da hun vågnede tidligt – derefter havde han arrangeret en kærestetur til Århus. Vi skiftes til at planlægge en “date” for hinanden hver måned, det kan være alt fra film aften med dyner på sofaen, biograftur, restaurantbesøg osv. Denne måned var det Sonnis tur og jeg må indrømme jeg var ret vild med daten denne måned.

Vi afleverede Clara hos  mine forældre og satte kurs mod Århus, hvor vi startede ud med en lækker brunch efterfulgt af shopping (Jeg købte dog ingen ting, da jeg regner med at shoppe amok til Black Friday nu på fredag) Clara overnattede ved dem og vi fik en hel aften for os selv, jeg nåede at blogge lidt, tog mig et langt varmt karbad og vi spiste aftensmad kl.20.00 – det kan jeg ikke huske hvornår vi sidst har gjort.

Jeg var hoppet i min nye Ichi leopard kjole som virkelig har været en kamp at få fat i (Den skulle eftersigende komme i butikkerne igen i starten af December) Den er virkelig fin og minder en smule om Gannis populære leopard kjole. Jeg havde taget et par sneakers på, hvilket jeg synes fungere rigtig godt og gør kjolen mere casual.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

  • Eline Tychsen

    DU SER SÅ FANTASTISK UD!! Og yay for du tog sneakers på dertil – kæft det ser godt ud søde <3 Og ej hvor lyder det bare som en hel vild lækker date – han er altså så sød din kære kæreste <3 Hurra for jer!!

  • Lullumut

    Det lyder som den dejligste dag 🙂 Og så det med, at du måske ikke har kendt hele dagens forløb på forhånd. Jeg er vild med din leopardkjole. Også den du linker til. Skal så meget have en masse leopard ind i garderoben igen. Også på et par små sko 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.