FASHION

Julegaveide no. 1 Davines gaveæske med lækre hårprodukter

DAVINES GAVESÆSKE MINU 

Godmorgen piger, jeg håber i har haft en dejlig start på ugen? Jeg vil i den kommende tid vise jer mine bud på gode julegaver her på bloggen. Jeg vil starte med denne smukke Davines gaveæske med lækre hårprodukter i. Gaveæsken er perfekt til din mor, søster, veninde eller dig selv (Man må godt give sig selv julegaver ikke?)

Til dem af jer som ikke kender til Davines, kan jeg forttælle jer at det et italiensk frisørmærke, som går op i miljøet og lavet produkter af højeste kvalitet! Deres produkter er oftest at finde i stilrene og enkelte emballager, som vi virkelig elsker her i Norden. Efter at jeg har lært Davines at kende, bruger jeg stort set kun deres produkter til mit hår. Jeg er selv ret glad for DEDE serien og for deres solserie, som jeg havde med på ferie i sommers.

Indlægget her skal handle om deres gavesæsker. De har nemlig netop lanceret de fineste Christmas boxs, som er lavet i 5 forskellige udgaver:

MINU (Den jeg har været så heldig at modtage) særlig egent til farvet hår.
LOVE perfekt til kruset og uregerligt hår.
NOUNOU særlig egenet til tørt og skadet hår
YOU HAR ASSISTANT passer til alle hårtyper
OI Serien er til normalt hår og nedsætter de naturlige aldringstegn, som f.eks. udtørring og kurset hår (Den serie vil jeg super gerne prøve og har sat den på min egen ønskeseddel til jul)

Alle æskerne koster kun 400 kr. men har en langt højere værdi og så er det altså lidt sjovere at give en anderledes julegaveæske frem for de traditionelle parfumeæsker, hvis i spørger mig.

MINU serien
Jeg har selv fået den lækre MINU serie, som er særlig egnet til farvet hår. Det er ingen hemmelighed at jeg farver mit hår og er nødsaget til at gøre det ret ofte efterhånden. Jeg i nærmer mig de 30år, og er begyndt at få en del grå hår. Faktisk en hel del efterhånden…..

Shampooen og balsamen er er farvebevarende og beskytter og intensiverer hårfarven. Den beskytter farven og håret og sikre et glasfuldt og langvarige farveresultat.
Udover shampooen og balsamen indeholder æsken også en hår-serum, jeg er kæmpe fan af serumer både til krop, ansigt og hår. Denne serum går ind og beskytter hårfarven og tilføre fugt og glas, alt hvad mit hår har brug for ovenpå en masse hårde hårfarvninger.

LÆS OGSÅ MINIMALISTISKE MILJØVENLIGE PRODUKTER FRA DAVINES

Den smukke Davines gaveæske, er simpelthen noget af det fineste jeg længe har set og den kan med stor fordel bruges som dekoration i hjemmet. Clara har fået den fine æske ind på hendes værelse og vi bruger den lige nu til opbevaring af hårpynt, børster m.m. Du kan klikke en af den fine Davines gaveæske hjem lige HER, eller lade dig friste af de mange andre lækre æsker.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Okay det er virkelig den fineste box de har pakket det ned i! Er hel vild med den 😀
    Og virkelig et godt indlæg søde <3 Fedt med alle de ideer til julegaver – glæder mig til at læse de andre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.