FASHION

Julegave fra Chanti smukke Julie Sandlau øreringe

JULIE SANDLAU ØRERINE

Christmas came early, er det ikke det man siger når man bliver forkælet og hygget om før jul? Disse smukke Julie Sandlau øreringe, som forhandles på webshoppen Chanti er netop flyttet ind hos mig og jeg elsker dem virkelig. Farven på stenen står super godt til mine blå øjne og mørke hår, hvis jeg selv skal sige det. Når man har langt hår som jeg har, gør det ikke noget at øreringene fylder lidt, og hænger som disse gør – det gør nemlig smykket mere synligt.

Jeg elsker smykker og føler mig nøgen uden mine øreringe, ur, halskæde og fingerringe. Jeg er endelig ved at have fået skabt mig en lille samling af smukke smykker, efter vores indbrud for et par år siden, hvor jeg desværre mistede alle mine mange smykker.

Julie Sandlau øreringe

Er i gået igang med at lave ønskeseddel til jul?
Jeg er så småt igang, men må indrømme at jeg har svært ved at finde på hvad jeg skal ønske mig, jeg føler ikke rigtig at jeg mangler noget. Men en ting er sikkert – smykker står stort set altid på min ønskeseddel, og i år er det smukke ringe, jeg ønsker mig. Jeg er helt vild med trenden med masser af ringe og store ringe. Det er dejligt at have lidt at skifte med, alt efter humør og dagens planer.

Mine smukke Julie Sandlau øreringe forhandles som sagt hos smykkesiden CHANTI, og findes i både guld og sølv og med et hav af forskellige sten. CHANTI har et stort udvalg af kendte smykkebrands herunder, Månesten, Julie Sandlau, Aagaard, Izabel Camille og mange mange andre og har desuden fri fragt når su shopper for min. 500 kr. og bytter julegaverne helt frem til 10. januar 2018. CHANTI har desuden også en grossistside med mange forskellige fine smykker, som du kan finde lige her.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.