Follow:
FASHION

SHOP MINE BLACK FRIDAY FAVORITTER MED RABAT ALLEREDE NU

BLACK FRIDAY FAVORITTER

 

BLACK FRIDAY FAVORITTER

VELOUR BLUSE (flere farver) // FAKE-LEATHER NEDERDEL // KJOLE I SART ROSA // WRAP BLUSE //

FAKE-LEATHER KJOLE // SWEATSHIRT //

Mange butikker har allerede tyvstartet Black Friday – Det betyder at du allerede nu kan forkæle dig selv, eller klikke et par julegaver hjem. Jeg har fundet mine Black Friday favoritter, frem fra en af mine yndlingsshops nemlig GARBO som jeg overvejer at klikke hjem eller tilføje på min ønskeseddel.

Jeg må indrømme at jeg ikke er den store fan af det kaos, køer og halv-egoistiske-travle mennesker som følger med dage som Black Friday. Men det holder mig nu alligevel ikke fra deltage i ræset og shoppe et par julegaver. Jeg skal selv en tur til Aalborg med min veninde i morgen og har allerede en liste af ting jeg skal have fat i, både i de fysiske butikker men også på nettet. (Som jeg egentlig helst vil fortrække)

Flere af tingene på collagen er fra mærket Noisy May, som virkelig laver fine ting til nærmest ingen penge. Se bare den smukke nederdel i fake-leather, er den ikke cool? Jeg ville elske at style den med sneakers og en sweatshirt eller dresse den op med et par stiletter/høje støvler og en fin bluse til en aften ude med veninderne. Ja, mulighederne er mange og prisen er fantastisk!

BRUG KODEN “BLFR25” OG SPAR 25% PÅ HELE DIT KØB HOS BUTIK OG WEBSHOPPEN GARBO RABATTEN GLÆDER TIL OG MED D.27. NOVEMBER 2017

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lullumut

  Sådan nogle flotte ting, du har fundet frem, søde 🙂 Selvom jeg nyder min store mave og de små spark, så glæder jeg nu altså til at opgradere garderoben til foråret 🙂 Måske med masser af lys denim og blomsterprint til den tid 🙂

  25. november 2017 at 16:32
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER den sartrosa kjole – shit den er smuk!!!

  26. november 2017 at 19:59
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.