BEAUTY,  GIVEAWAY

VIND BEAUTY FAVORITTER FRA BJÖRN AXÉNS NYE VEGANSKE SERIE

Björn Axén Björn Axén

Glædelig 2. December, jeg har ligesom de tidligere år planlagt en December fyldt med overraskelser og Giveaways.

Det er nu tid til at åbne den første låge i min julekalender og denne lækre Björn Axén serie kan nu blive din – alt du skal gøre, er at smutte over på min Instagramprofil @Liselotte hvor du kan se og læse mere om hvordan du kan blive den heldige vinder afd ette sæt (værdi: 540 kr.)

Björn Axén Organic Moisturizing shampoo og balsam serie, er udover at den er Vegansk også baseret på økologisk Aloe Vera og naturlige nordiske sukkerroer. Serien beskytter håret mod udefra kommende påvirkninger og modvirker, det vi alle hader elektrisk hår! Serien er desuden dermatologisk testet.

Björn Axén serien er yderst fugtgivende og er virkelig ren forkælelse for dit hår. Shampooen skummer og dufter himmelsk og balsamen blødgøre håret og gør det let at arbejde med. Björn Axén forhandles bl.a. hos Magasin og Matas-

Et lille tip fra mig til jer, med en god hårolie kommer man virkelig langt med trætte og slidte spidser. Denne olie fra Björn Axen indeholder bl.a. olier fra Jojoba, solsikke, Shea og mange andre, som gør håret mere levende, fugter og giver masser af glans og maximal pleje.

Emballagen i denne serie er lavet af miljøvenilige materialer, genbrugsglas så man kan med god samvittighed købe produkterne fra Björn Axén.

Husk at kigge med i morgen, hvor endnu en lækker konkurrence går igang.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.