BEAUTY

Julegaveide no. 02 Neglelak fra OPI

OPI

Jeg er som sagt igang med at køre min serie af julegave ideer og jeg vil i dag tippe om lækre neglelakker fra OPI. OPI laver uden tvivl de lækreste lakker i høj kvalitet og til en fin og fornuftig pris. Lakkerne holder i mange dage, selv når man som jeg sidder på kontor og banker neglene ned i tastaturet og vasker finger 100 gange i løbet af en dag.

OPI OPI

Kender i ikke det med at man skal finde en knap så dyr gave, eller at man mangler at købe for et lille beløb for at få budgettet til at betale. OPIs lakker koster 125 kr. i Matas, Salling og Magasin (LINK) og har alle et virkelig fint og lækkert udvalg. OPI er med på beatet og levere flere gange om året lækre kollektioner iskønne moderigtige farver. Personligt er jeg selv mest til røde neuancer og det bære min samling også mest præg af. Da jeg var yngre købte jeg OPI med hjem fra USA og England, men det er ikke nødvendigt med det kæmpe udvalg vi har i Danmark nu.

Hvis man er ligeglad med om OPI neglelakken er den sidste nye farve, kan man smutte forbi normal (LINK), hvor man kan være heldig at finde lækre OPI lakker til kun 40 kr. pr. stk. Det er altså en super ide, hvis man lige mangler en lille ting, eller måske en advents/pakkespilspakke. Jeg vil hvertfald selv være en glad modtager/vinder af sådan en pakke.

Er i kommet igang med julegaverne og kan i bruge mine små gaveguides, til inspiration?

LÆS OGSÅ: 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.