INTERIOR

Kähler Nellemann – Den toarmet lysestager med utal af funktioner!


Kähler Nellemann
Kähler Nellemann – Forhandles bl.a. her

Det bedste ved vinteren er at pakke sig ind i store lune tæpper, drikke en kop god te i sofaen og nyde hyggen og sammenværet med dem du holder af i det kolde mørke oplyst af stearinlysenes skær!

LÆS OGSÅ: Sunde dadelkugler og verdens måske smukkeste tekande!

Kähler har dette efterår lanceret en ny spændende designstage i keramik. Den fine stage er en ny fortolkning af den klassiske toarmetlysestage, som vi alle har stående derhjemme. Kähler Nellemann fåes i flere forskellige farver, herunder snehvid, isgår, blomme, nøddebrun og mørkeblå. De er super fine at kombinere på kryds og tværs af farveskalaen eller holde helt kombination helt enkel og minimalistisk.

Jeg er vild med de bløde former og det stilrene look Kähler Nellemann serien har og jeg er vild med de mange muligheder stagerne giver for styling. Man kan både have den stående alene, eller man kan sætte dem sammen til en større dekoration – kun fantasien sætter grænser for hvordan de kan styles og kombineres. Stagerne kan både bruges til stearinlys, eller som vase til vinterens mørke blomster eller fine grene.

Stagen forhandles bl.a. hos Magasin, i Bahne og i Imerco til 299 kr. pr. stk. og er en oplagt ide til ønskeseddlen, nu julen er lige om hjørnet.

Kähler Nellemann

Et ekstra lille tip fra mig til jer… I har måske allerede set mit Instagrampost hvor jeg viser hvordan jeg bruge mine Kähler Hammershøi kopper til slik, snacks og her om julen til sprøde småkager – det er både fint og anderledes og super at kombinere med de fine morgenmadsskåle fra samme serier. De lækre småkger, er forresten fra Karen Volf, sprøde og lækre og pebernødderne er oven i købet økologiske.. Mmh…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.