BEAUTY

Anmeldelse af Homedics Radiance – Få diamant peeling hjemme


Homedics Radiance forhandles hos Billigvoks.dk 

Flere af jer kender måske til diamantpeeling, som man kan få lavet hos kosmetologer landet rundt? Men nu er det altså også muligt at lave peelingen hjemme medHomedics Radiance.  Jeg elsker at forkæle min hud og elsker at gå til kosmetolog, desværre er det noget der sjældent sker da hverdagen med med barn og lange arbejdstider ikke rigtig tillader det. Derfor blev jeg også super glad da jeg fik muligheden for at teste Homedics Radiance (Køb den her).

Hvordan gør man:
Homedics Radiance skal oplades, men kan bruges uden ledning – smart og effektivt hvis man skal have den med på fx ferie. En opladning kan holde til virkelig mange  behandlinger, jeg har endnu ikke ladet min op og har haft maskinen i lidt over en måned.

Start med at rense dit ansigt med dine fortrukne renseprodukter, lige nu bruger jeg disse fra Pai. Tør derefter huden, så den er helt tør og tænd for Homedics Radiance, du kan nu begynde din peeling. Maskinen har 5 niveauer og jo højere du skruer op, jo mere “suger maskinen”. Man kan nærmest sige at huden bliver støvsuget og den er yderst effektiv!

Kinderne – her anbefales det at man max bruger styrke 3
Øjenomgivelserne – her anbefales styrke 1
Pande – her anbeales styrke 2
Rundt om læber og på hage – max styrke 2
Næse og pandeområdet – max styrke 4.

Det er self. forskelligt fra hud til hud, hvad der fungere bedst. Jeg fulgte anvisningen, da jeg har en meget sart hud.

Man trækker langsomt maskinen hen over huden. Hvis maskinen driller lidt, kan man med fordel strække lidt i huden for at gøre den mere fast og maskinen vil derfor nemmere køre henover huden.

Huden kan blive lidt rød efter anvendelse, (som i også kan se på øverste billede), så jeg vil anbefale at man bruger den om aftenen inden sengetid og afslutter med en lækker serum og plejende natcreme.

Hvor tit skal den bruges:
Det anbefales at man bruger den 1-2 gange om ugen. Med tiden kan du bruge den op til 3 gange. Jeg har under hele testperioden brugt den to gange og jeg nyder virkelig at få peelet huden. Det er vigtigt at man efter anvendelse renser hovedet og skifter filteret – det er nemt og hurtigt og man bliver overrasket over hvor meget skid, døde hudceller osv. det lille sorte filter indeholder efter en behanding.

Resultaterne vil efter sigende kunne ses allerede efter 3 uger.

Homedics Radiance

Homedics Radiance

Som i kan se er maskinen ikke specielt stor og det er derved også muligt at have den med i tasken når man fx skal på ferie. Jeg er selv stor tilhænger af behandlinger, masker mm. når jeg er på ferie og ser det som max luksus og forkælelse.

Behandlingen er særlig egnet til:
Uensartet hudstruktur,
Store porer,
Grov hud,
Hyper pigmentering
Aldrende hud

Min hud er blevet væsentlig pænere, jeg synes min hud er blevet mere ensartet og glat at se på – dog flipper min hud stadig ud ind i mellem, især når jeg føler mig stresset og presset.

For kun 899 kr. kan denne Homedics Radiance blive din og du kan peele huden hjemme fra. Den forhandles hos Billigvoks.dk .Det er den perfekte julegave hvis i spørger mig og jeg er sikker på at min søster eller mor for den sags skyld vil elske at få den i gave.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.