Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

VIND 3 SKØNNE GAVEÆSKER FRA DEPEND COSMETICS

GAVEÆSKER FRA DEPEND COSMETICS
Så er det tid til endnu en konkurrence og endnu en låge i min weekendkalender. Du kan lige nu vinde hele 3 gaveæsker fra Depend Cosmetics, med lækre produkter og neglelak, så kan du enten kan forkæle dig selv med alle 3 æsker, eller dele dem ud til dine veninder.

Jeg er på ingen måde kreativ når det kommer til dekoration af negle og jeg vælger stort set altid det sikre, som for mit vedkommende er et par røde negle. Jeg synes dog det kan være super smukt hvis man gør lidt ekstra ud af sine negle og med et par små sten, glitter eller lign. kommer man virkelig langt.

Jeg vil nu præsentere jer for de 3 æsker som en af jer nu kan vinde og gøre jer opmærksom på at konkurrencen finder sted på min Instagram @Liselottea

Depend Nail Care Gift Kit (249 kr.) Gaveæsken her indeholder alt hvad du behøver for at få smukke og sunde negle. Æsken indeholder nemlig en O2 curticle creame, O2 nails polish remover,  O2 grape & avocado oli,  O2 protecting base coat,  O2 glossy top coat,O2 nail polishs, nail cleaning brush og en neglefil.

GAVEÆSKER FRA DEPEND COSMETICS

Glam Rocker  (159 kr.) Er et cool og råt sæt, som indeholder en 5 ml top coat, 5 ml nail polish, div. stickers, glitter, en pensel og rhinestones.

GAVEÆSKER FRA DEPEND COSMETICS

Crystel Nail Art Kit (99 kr.) Det fineste negledekorations sæt. Gaveæsken indeholder: Stickers, dotting tool, body glue, 25 mixed rhinestone crystals, 2 stk. nail polish.

Jeg har lige nu 2 andre konkurrencer i gang også, hvor i kan vinde en skøn gaveæske fra My Moments by Matas og/eller lækre veganske hårprodukter fra Björn Axen.

HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mama Brown

  Så smukke billeder – og ikke mindst konkurrence, smukke Liselotski!

  9. december 2017 at 20:59
 • Reply Pia

  whauuuuu hvor vil det være skønt at blive forkælet så jeg kan få flotte negle, de har det ikke så godt så de har stærkt brug for at blive forkælet 😀
  glædelig jul

  10. december 2017 at 18:45
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.