FASHION

DANIEL WELLINGTON, DEN PERFEKTE JULEGAVE + RABATKODE

Daniel Wellington

DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE

Glædelig 2. søndag i advent, jeg håber i har haft en hyggelig dag? Jeg har selv været i Aalborg Stor center for at se Pyrus med Clara og senere til æbleskiver og julehygge hos Sonnis familie.

Jeg vil lige tippe jer om denne lækre rabatkode til Daniel Wellington. Koden EVERYDAY15 giver nemlig 15% rabat på hele dit køb, så du har god mulighed for at forkæle dig selv eller en du holder af med et af de populære ure. (Koden er gyldig til og med 31/12-17). Jeg kan varmt anbefale de her fine gaveæsker, hvor du enten får en lækkert armbånd eller en ekstra rem med til dit ur.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du dit ur 

Jeg er som sagt stor fan af Daniel Wellington, da de laver klassiske ure, som kan bruges til stort alt. Man kan mixe urskive og remme på kryds og tværs og på den måde have flere ure i et. Jeg er selv mest til store urskiver og køber normalt herremodellen. Men jeg synes den fine Classic Petite kollektion er så fin og feminin og jeg er helt vild med mit nye Ashfield ur på 32 mm. med den elegangte sorte smalle rem.

Daniel Wellington tilbyder desuden fri forsendelse i hele verden og pakker gaverne ind i de fineste Daniel Wellington æsker, som er klar til at ligge under juletræet. HUSK KODEN EVERYDAY15

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.