BEAUTY,  GIVEAWAY

VIND HH SIMONSEN LIMITED EDITION WETBRUSH + HAIRSPRAY

Wetbrush

HH Simonsen Wet Brush Limited edition Gold // HH Simonsen Hairspray 

2 af jer søde læsere har nu mulighed for at blive forkælet med dette lækre sæt fra HH Simonsen værdi (300 kr. pr. sæt) sættet består af en limited edition wetbrush i guld. Wetbrush er faktisk den bedst sælgende børste i USA, og det er forståreligt. Jeg er selv stor fan af Wetbrush og jeg har faktisk selv hele 3 stk. en i min fitnesstaske (den bliver dog ikke brugt så tit… dårlig samvittighed!), en i min bil og 1 på badeværelset. Der udover har Clara også sin egen HH Simonsen børste,  lavet specielt til babyer og små børn. De er virkelig fine hvis i mangler en gave til de mindste!

Wetbrush er særlig god til kruset hår og knuder og har ultra tyde pigge som nemt og smertefrit fjerner knuder i håret og samtidig masserer hovedbunden. Børsten koster 150 kr. og forhandles bl.a. hos frisører landet over og hos Matas.

Udover den populære Wetbrush, får de heldige vinder også en lækker Hairspray.  Sprayen giver et stærkt hold og tilfører glans til håret uden at klistre eller fedte håret. HH Simonsen Hairspray er desuden godkendt til brug i grønne frisørsaloner. De er ikke testet på dyr og er fri for parabener.

LÆS OGSÅ: MINE BEAUTY MUSTHAVES

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ INSTAGRAM @LISELOTTEA

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.