Follow:
OUTFIT

Det perfekte julefrokost outfit fra VRS – en kombination af kjole og bukser


 

julefrokost outfit

TASKE: CHANEL // KIMONO & PANTS: VRS // RING: CARRÉ // UR: SEEKER /

Godmorgen piger, jeg vil lige vise jer mit “nye” sæt som er det perfekte julefrokost outfit. Jeg viste det frem på min Instagram for et par dage siden og har fået så mange søde og skønne komplimenter på. Sættet her er fra VRS, som forhandles som sagt både i Bilka og Føtex – det koster kun 149 kr. pr. del, hvilket er fuldstændig vandvittig billigt. Jeg har valgt at sætte bukserne sammen med slå-om-kjolen, da jeg er vild med kombinationen af bukser og kjole, men der findes også en skjorte i samme print. Jeg har allerede både brugt sættet sammen og hver for sig og begge dele fungere og begge dele giver så mange kommentarer. Jeg er vild med man kan få så lækkert et sæt til 300 kr.

Looket her er helt perfekt til julefrokosterne og jeg overvejer selv om jeg skal tage mit sæt på i morgen når jeg skal til julefrokost med pigerne, vi skal spise på Restaurant Applaus, det glæder jeg mig til jeg har aldrig spist der før men har hørt en masse godt om det.

julefrokost outfit

julefrokost outfit

God onsdag til jer alle! <3

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej hvor er du altså bare helt igennem smuk! ELSKER det sæt til dig altså!!!

  13. december 2017 at 10:26
 • Reply Camilla

  Er vild med tasken og kjolen?

  13. december 2017 at 10:32
 • Reply Emma

  Sikke et fint outfit! 🙂

  13. december 2017 at 10:38
 • Reply Line Christensen

  Hvor er du smuk – og elsker outfittet!

  13. december 2017 at 14:27
 • Reply venterpaavin

  Slå-om-kjoler er altså noget af det mest klædelige (:

  15. december 2017 at 10:16
 • Reply Lullumut

  Du ser så skøn ud i det flotte sæt med masser af rød 🙂 Håber I havde en dejlig julefrokost 🙂

  16. december 2017 at 18:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.