BEAUTY,  GIVEAWAY

VIND EKSKLUSIV HÅRPLEJE FRA BY FALENGREEN

By Falengreen

Shampoo // Balsam // Hårspray //

Så er det tid til endnu en konkurrence, i dag har en af jer mulighed for at vinde dette lækre hårpleje sæt fra By Falengreen værdi: 629 kr. By Falengreen laver lækker hårpleje uden skadelige tilsætningsstoffer og efterlader dig med en sund hovedbund samt et blødt og glansfuldt hår. By Falengreen har bl.a. svanemærket, som betyder at produkterne har været igennem en omfattende certificeringsprocess. De har også den internationale allergi etikette, som gør det muligt for forbrugere over hele verden at se hvad de har med at gøre.

By Falengreen

Sættet i kan vinde består af en volume shampoo no. 4 (189 kr.), som giver håret masser af fylde og tilføre en masse fugt og pleje. En balsam no. 7, (189 kr.) som giver ekstra pleje til håret og som er særlig god, hvis du bruger føntørrer, glatte – og krøllejern.

Hårspray no. 18 (250 kr.) er nem at arbejde med og giver både hold og volume. Lakken gør håret pænt blankt, uden at det virker vådt og fedtet.

Fordele ved By Falengreen produktserien: Indeholder ikke parfume eller silkone, er yderst skånsom for huden, er miljøvenlig og kan anvendes af hele familien også babyer. By Falengreens produkter, er desuden i en bæredygtig emballage!

Sådan deltager du:
Hop over på min Instagram profil @Liselottea og følg instrukserne. HELD OG LYKKE! Vinderen findes d. 25/12-17

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.