FASHION

BABY ITS COLD OUTSIDE – EN SNAK OM PRAKTISKE VINTERSTØVLER

VINTERSTØVLER

Vinterstøvler: Engelbert Strauss // Jakke: Soya Concept // Hue: LALA Berlin // Handsker: Re:Design by Dixie // Tørklæde: Lala Berlin

Jeg elsker julen, jeg elsker den mørke tid som byder på masser af indehygge med levende lys, tæpper og varm kakao. Julen er nok min yndlings højtid, trods jeg hader det kode og våde vejret som følger med. Jeg er nemlig på ingen måde fan af kulden, sne, regn og blæst. Jeg stresser lidt over at det er juleaften lige om lidt og at jeg stadig mangler at købe julegaver, er jeg den eneste som ikke er færdig, eller nærmest begyndt?

Jeg har lavet en lille collage med et par af mine vinterønsker, som jeg er sikker på vil være med til at gøre de mørke og kolde vintermånder meget sjovere. Vinterjakken fra SoyaConcept er faktisk allerede flyttet ind hos mig og jeg glæder mig til at vise jer den på, den er virkelig dejlig og tilmed til at skaffe til en super fin pris på kun 900 kr.

Udover en varm jakke, som jeg som sagt allerede har anskaffet mig. Mangler jeg virkelig et par varme og ikke mindst praktiske vinterstøvler, som kan gå til min nye vinterjakke. Et par støvler, som jeg kan bruge til tumle rundt i sneen med Clara i og ordne praktiske gøremål uden for i. Disse fra Engelbert Strauss ser meget behagelige og varme ud og er samtidig flotte at se på. Jeg er vild med snørrefunktionen og at de er helt sorte, det gør dem langt mere anvendelige og feminine.

Jeg håber at i får en dejlig tirsdag og at i har kunne finde lidt inspiration i mit vinterindlæg.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk