LIFESTYLE

Det er snart jul, hvor bliver min julestemning af?

julestemning

I dag er det d. 20. december og jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er i julestemning… Den sidste måned har været ekstremt hård ved mig og min familie og kan godt mærke at jeg er ved at blive en smule julestresset. Jeg stadig mangler at købe en del pakker, mangler at pakke ind, lave konfekt og se både Love Actually og Alene hjemme (Der kan ikke blive jul før jeg har set de film og the Holiday, som TV3 viste sidste uge!) og med kun 4 dage til jul kan jeg godt se at det hele er ved at blive en smule presset!

I aften skal  jeg besøge min veninde Maria, som har inviteret på mad og hygge – jeg glæder mig til at se hende og hygge, det er ikke så tit vi ses mere som da jeg boede i Aalborg. Inden aftensmad hos Maria, skal jeg mødes med mine favorit piger Mama Brown og Eline og ønske dem en god jul.

Hvordan skal i holde juleaften?
Vi får besøg af mine forældre, søster, bedsteforældre og svigermor og vi skal holde en helt traditionel jul med and, flæskesteg, alm., franske og sukkerkartofler og self. en kæmpe skål risalamande og mandelgaver! Efterfulgt af dans om juletræet (egentlig en mærkelig tradition…) og gaver, vi har allerede fået en gave af mine forældre en All Incl. tur til Furteventura i januar. Hold op hvor jeg glæder mig!

Glædelig jul til jer alle og tak fordi i læser med!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.