FASHION,  GIVEAWAY,  Outfit

VIND ET DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE UR

DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE

Jakke: Moss Copenhagen // Taske: Gucci // Ur: Daniel Wellington // Jeans: VRS // Pumps: VRS // Bælte: Gucci //

DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE

Hej piger,
Som mange af jer nok allerede har bemærket, er der fuld gang i julekonkurrencerne og julehygge på min Instagram. Det meste er rykket derover lige for tiden, da jeg har en masse personlige problemer som jeg kæmper med og arbejdet her på bloggen desværre er blevet nedprioriteret.

Jeg udlodder jeg lige nu i samarbejde med Watchfelt et Daniel Wellington Classic Petite ur, i samarbejde med Watchfelt.dk – Konkurrencen forgår på min Instagram profil: Liselottea og den slutter allerede d. 25. December

Classic Petite er Daniel Wellingtons nyeste kollektion og består af smukke feminine ure med en smal rem og “lille” urskive, normalt er jeg ikke til “små” ure og køber oftes mine ure som herre modeller, da jeg ikke kan få skiverne store nok. Mit nyeste ur til min lille samling, er Classic petite Ashfield med rosa guld detaljer i størrelse32 mm. (Daniel Wellington Classic Petite ure findes i to størrelser 28/32 mm.) Ashfield er den sorte model og uret er som skabt til mig som elsker sort og guld. Uret har nærmest siddet på min arm siden jeg fik det tilbage i November.


Jeg elsker Daniel Wellingtons klassiske univers, 

Jeg var forelsket allerede første gang jeg fik kendskab til Daniel Wellington, for et par år siden. Jeg elsker Daniel Wellington for det klassiske univers, med fine ure som ligner noget til en halv million ,men som vi alle kan få råd til.

Daniel Wellingtons ure kan skiftes på kryds og tværs og kan kombineres med de 3 forskellige remme og på den måde kan man have flere ure i et!

Daniel Wellington er som sagt kendt for deres klik-funktioner, som gør det nemt at skifte remmene til urskiven ud og i deres urkollektion findes hele 3 forskellige typer af remme.

NATO-remmen, som den britiske flåde brugte i 70’erne. NATO remmen findes i et utal af farver og jeg synes det er super lækkert og sporty med sådan en rem, jeg har bl.a. NATO remmen på, til dette outfit.

Læderremmen den kender vi alle og er lækker, klassisk og oser af kvalitet, Daniel Wellington laver læderremme i lys brun, mørk brun og sort og findes både med sølv og guld hardwear.

Meshremmen, som er det sidste nye skud på stammen hos Daniel Wellington – Meshremmen ses også på uret jeg har på i dette indlæg og findes både i sølv, guld og sort og længden på uret kan justeres, så det kan tilpasses alle håndledstørrelser.

Jeg ønsker jeg alle en rigtig glædelig jul og tak fordi i læser med – uden jer, er det ikke sjovt at blogge!

Husk nu at i skal smutte ind på min Instagram profil Liselottea  

og deltage i konkurrencen om en ekstra julegave i form af et valgfrit ur fra Daniel Welligton Classic Petite kollektionen. Konkurrencen er slutter den 25. December kl. 20.00 og vinderen får direkte besked! – Jeg har i øvrigt også et par andre konkurrencer igang, i kan bl.a. vinde en hårplejeserie fra By Falengreen, renseprodukter fra Green People og make up fra Essence

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.