Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

VIND SKIN GLOW TRIO FRA VEGANSKE GREEN PEOPLE!

SKIN GLOW TRIO

Green People Skin Glow Trio – Forhandles bl.a. HER

Der er fuld gang i konkurrencerne over på min Instagramprofil: Liselottea og en heldig vinder kan lige nu vinde en lækker pakke med 3 produkter fra Green People. (Jeg har også gang i en Daniel Wellington konkurrence og en hårplejekonkurrence) Så i bør virkelig tjekke Instagram ud.

Jeg udlodder nemlig et Skin Glow trio sæt bestående af  3 lækre veganske hudplejeprodukter  (Værdi 425 kr.) de 3 produkter, som i kan vinde er: Fruit Scrub Exfoliater, Cleanse & make up remover samt en Beauty booster. Serien er baseret på naturlige ingredienser og har en mild og lækker duft. Kan bruges af alle hudtyper! Hvis i vil læse mere om de lækre produkter, kan i gøre det lige her

SKIN GLOW TRIO

I kan læse mere om de små vidunder maskiner fra Foreo i indlægget: FOREO GO RENSEBØRSTE og i indlægget Foreo Iris til poser, mørke rander og fine linjer under øjnene

Jeg er selv stor fan af Green Peoples produkter og især deres make up, som jeg bruger til daglig. Min hud er meget sart og jeg døjer rigtig meget med eksem og kløe på krop og ansigt her om vinteren, og i år er det desværre helt ekstremt. Derfor tænker jeg også meget over hvilke produkter, som jeg anvender.

Rigtig glædelig jul

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.