Follow:
BEAUTY

YVES ROCHER CHRISTMAS EDITION – EN SKØN JULEHILSEN


YVES ROCHER CHRISTMAS EDITION
Glædelig jul, skønne piger!!

Jeg har fået den fineste julehilsen fra Yves Rocher og jeg er helt vild med de skønne limited edition produkter, som jeg har vist frem til jer på min Instagram story (Find mig på Instagram under Liselottea) Julepakken indeholdet en masse lækre kropsplejeprodukter med de skønneste juledufte og jeg er fan, som jeg altid er når jeg prøver Yves Rohers skønne produkter!

Yves Rocher Christmas Edition, er en skøn serie, som oven i købet er Limited edition. Jeg ville egentlig have vist jer de lækre produkter før, men jeg har simpelthen haft en masse personlige problemer som har gjort at jeg ikke har været i stand til at blogge og koncentrere mig. Men det gør vel heller ikke så meget i først får indlægget nu, for nu er alle de lækre produkter sat ned. I kan finde dem lige HER priserne starter ved kun 15 kr.

Sugar body Scrub 99kr. – nu 65 kr.

Ren forkælelse for kroppen. En yderst opkvikkende peeling med sukker og en skøn duft af modne røde bær. Den lækre sugar scrub  indeholder økologisk rørsukker, der er med til at fjerne urenheder og dødehudceller.

YVES ROCHER CHRISTMAS EDITION

Bruse gel 25 kr. – nu 15 kr.
Duften af røde bær er fantastisk og denne shower gel har den dejliste duft og indeholder bl.a. økologisk kornblomstvand. Jeg er helt vild med den smukke dybe røde farve som signalere jul og kærlighed!

Disse to produkter er mine yndlings i julekollektionen og jeg kan kun anbefale jeg at prøve dem, de er helt fantastiske.

Jeg håber i får en helt igennem fantastisk aften, med dem i holder af. Rigtig god jul og tak fordi i læser med!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.