FASHION

9 GODE BUD PÅ NYTÅRS KJOLEN

NYTÅRS KJOLEN

1. Blonde Pencil kjole  // 2. Kjole med flæseærmer // 3.  langærmet kjole med dyb udskæring // 4. Guld glitter kjole //  5. Blondekjole i sart rosa // 6. Velvet slå-om-kjole // 7. Off shoulder med glitter // 8. Kjole med blonde bund // 9. Lang glitter kjole

Engang gik jeg meget op i Nytårs aften, jeg planlagde flere måneder i forvejen, lavede invitationer, arrangede temaer, lege og forberedte mad i lange baner og brugte hele dagen derpå til at gøre rent, rent og mere rent. Det gider jeg ikke mere! Nytårs aften for mig betyder ikke ligeså meget for mig som det gjorde den gang, hvor alle vi veninder var sammen. Nu er vi “splittet”, da vi stort set alle har fået kærester og et par af os har fået børn. De sidste par år har derfor ikke været så “vilde” men haft fokus på lækker mad, vin, spil og hygge med dem man aller bedst kan lide. I år bliver vi kun Sonni, Clara, Maria og jeg og det gør mig ingen ting – det er de mennesker som betyder mest for mig og vi skal bare hygge med lækker mad, vin, champagne og måske lidt spil!

Selvom min egen Nytårs aften ikke ligefrem byder på kæmpe fest og glitter vil jeg alligevel lige vise jer et par lækre bud på Nytårs kjolen, som jeg selv kunne finde på at hoppe i, hvis jeg skulle til en større fest. Kjolerne er fine på hver sin måde og jeg overvejer endda om jeg skal klikke nr. 7 hjem, til når jeg skal på ferie til Januar. Den er super fin og elsker at den har lange ærmer, et oplagt valg til ferien eller som nytårs kjolen.

Hvad skal i lave nytårs aften?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.