Follow:
LIFESTYLE

Design til telefonen og en snak om børn og iPad!

Man bliver udfordret på mange forskellige punkter med en lille tumling, en af de store dilemmaer herhjemme er helt sikkert brugen af iPad og telefon. Jeg har altid sagt at mit barn ikke skal have stukket en telefon, eller iPad i hånden. Men jer som selv har børn, ved hvor nemt det er at stikke den i hånden på dem i ulvetimen, hvis man lige skal have ordnet noget praktisk eller har brug for et øjeblik!

Clara som snart bliver to år, har nemlig fået øjenene op for elektronikkens mange muligheder (tage billeder, se billeder, se div. Youtube videoer – herunder især Gurli Gris og Mickey Mouse Club House) Det er ingen hemmelighed at iPaden herhjemme er mere Claras end min og Sonnis, og ved at mine veninder og bekendte med børn har det på samme måde. Men med en lille tumling bag skærmen, har vi også brug for god beskyttelse, både i form af smarte og praktiske mobilcovers og panserglas ej at forglemme. IPaden eller telefonen kan nemlig godt få en tur eller to på gulvet i et raserianfald, når den ikke vil som Clara vil.  Jeg indrømmer også gerne at jeg selv kan være en klodset med min telefonen. Jeg har selv smadret skærmen da den røg ud af tasken og ned på vores betontrappe, det er altså ikke så sjovt, især ikke når man som mig er så afhængig af telefonen og bruger den til næsten alt.

Udover det praktiske at et mobilcover beskytter telefonen mod slag, ridser mm. Er jeg personligt også glad for det dekorative i et cover, jeg synes personligt at et lækkert cover gør telefonen mere personlig og lækker at se på, og man kan jo efterhånden få så mange fine coveres i alle prisklasser og designs, så der er noget for en hver smag. Jeg er selv tilhænger af designercovers og har et Marc Jacobs til “vores” iPad, men overvejer at skifte det ud med et mere børnevenligt og et dette lækre designercover til min iPhone7

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.