BEAUTY

Goodiebox Dancing Queen – Årets sidste box

Goodiebox Dancing Queen

Goodiebox Dancing Queen

Goodiebox Dancing Queen – Bestilles HER

Goodiebox har fået nyt logo og ny emballage og jeg er helt vild med det. Jeg var så heldig at blive inviteret med til lanceringseventet tidligere på måneden, men grundet personlige problemer kunne jeg desværre ikke deltage og måtte derfor ligesom alle jer andre vente i spænding på at se resultatet! Boxen har den fineste skuffe funktion, som gør at boxene nemt kan anvendes til make up eller nips. Jeg er så vild med det nye look, godt gået Goodiebox!

Denne måneds box har temaet “Dancing Queen” og har alt hvad man behøver for at gøre sig lækker og fest klar til årets sidste fester!

Aurelia Miracle Cleanser 30 ml. vejl. pris 395 kr. for 100 ml.

Jeg elsker Aurelias produkter og arbejder PT på et dybdegående indlæg om et par af deres lækre plejeprodukter, som jeg har fået lov til at teste. Denne Miracle Cleanser skal påføres tør hud, og fjernes med den antibakterielle klud som medfølger. Jeg er fan både af produktet og Aurelias lækre tøset emballage!

Vichy Shower gel 100 ml. Vejl. pris for 200 ml. 85 kr.

Jeg kender ikke så meget til Vichys produkter, udover jeg har prøvet en ansigtsrens fra en af de tidligere boxe. Denne shower gel,er en mild badeolie, som fordele sig på kroppen som en hvid skum, der giver huden næring samtidig med den renser.

Percy & Reed Wonder balm 30 ml. Vejl. pris for 75 ml. 190 kr.

Jeg har aldrig hørt om brandet før, men jeg er vild med emballagen som oser af retro. Denne Wonder balm, er en leave-in treatment til håret. Den dufteDenne balm er til håret og skulle holde på frisuren og få håret til at skinne i diskokuglens skær! Jeg glæder mig til at prøve den til de kommende fester!

Laritzy lip stix, Scarlet (full size) Vejl. pris 125 kr.
Wauw!! Denne smukke dybe røde farve er lige mig og læbepinden er nem at arbejde med, jeg elsker farvede læber. Men må indrømme at jeg ikke altid er den bedste til at lægge den.

Doucce Graphic liner (Fullsize) Vejl. pris 135 kr.
Jeg ville ønske jeg var bedre til det med eyeliner over øjet, men jeg kan simpelthen ikke lave en pæn linje! Denne Graphic liner fra Doucce har den tyndeste spids og jeg glæder mig til at eksperimentere med den.


Teeez Spectrum Of the Star (Fullsize) Vejl. pris 142 kr.
Jeg var forelsket allerede da jeg så den fine emballage. Hold op hvor er den fin, og helt perfekt både her til jul og til nytår. Tror faktisk at det er et af mine favoritprodukter her i boxen.

Goodiebox Dancing Queen

Udover de virkelig lækre produkter, som årets sidste Goodiebox indeholder, er der også gavekort til Stylepit på 20% rabat og et gavekort på 100 kr. til Goodiebox, som man kan give til en man holder af!

De sidste par måneder ar der virkelig været lækre produkter i Goodieboxen, og jeg kan nærmest ikke vente med at se indholdet i det nye år.

Du kan bestille Goodiebox Dancing Queen lige her til 169 kr. inkl. forsendelse, boxen har som sagt en værdi af hele 670 kr.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.