Follow:
FASHION

Feminine sneakers til hverdag og fest


Feminine sneakers

Sneakers: B&CO – Skoringen // Netstrømper: Pretty Polly // Taske: Vintage Chanel // Jeans: VRS

2. Januar…. og første arbejdsdag efter en lang og dejlig ferie, jeg må indrømme det var hårdt at komme ud af sengen i dag, ikke kun for mig men også for resten af familien. Sonni er så heldig at have fri i dag og har derfor fornøjelsen af at aflevere Clara i hendes nye dagpleje i dag. Claras gamle dagplejemor valgte desværre at stoppe inden jul og jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå Clara et helt nyt sted.

Jeg vil egentlig vise jer mine nye feminine sneakers som jeg modtog lige inden jul. Jeg har længe været på jagt efter et par feminine sneakers, som jeg kan bruge til hverdag med jeans og fede strømper, som fx. disse netstrømper og til fest til en kjole. Jeg elsker stiletter men må erkende at jeg ikke kan holde ud til at have dem en hel aften, derfor er disse fra Skoringen helt perfekte som både hverdag og til mere festlige lejligheder. Udover den sorte model, som jeg har, findes den også i en fin sart rosa, som er helt perfekt til foråret. Jeg overvejer meget om jeg også skal købe dem, da de udover at være virkelig fine også er behagelige at have på, jeg regner med at pakke dem i min kuffert når jeg inden længe rejser til Furteventura. (faktisk om 9 dage!)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Sanne

  Hvor er de fine ? Og god tur til Furteventura

  2. januar 2018 at 11:01
 • Reply Line Christensen

  Hvor er de fine ! Elsker netstrømperne <3

  2. januar 2018 at 11:04
 • Reply Camilla

  Hvor er det bare nogle fine sko! Jeg får aldrig brugt mine stilletter, da jeg heller ikke kan holde ud at have dem på en her aften. Måske jeg lige skulle få taget et nærmere kig på dem her (:

  2. januar 2018 at 11:13
 • Reply Lullumut

  De er vildt flotte og anderledes, dine nye sko! Jeg kan også godt lide den rosa farve. Synes de giver så fint spil med dine bukser og netstrømper 🙂
  Selv har jeg lige solgt et par stilletter på DBA i weekenden. Må erkende at jeg ikke fik dem brugt. Og det kommende mommy life indbyder heller ikke just til dem – så ned på de flade såler må det blive i 2018 🙂 Det kan jo også se super cool ud.

  2. januar 2018 at 11:32
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Den er også fin, og jeg vil også meget gerne have den rosa også. <3

   Og stort tillykke med lille Alexander 🙂

   9. januar 2018 at 8:39
 • Reply simone

  De er mega fine!

  2. januar 2018 at 11:37
 • Reply Ea

  De er virkelig flotte og kan helt sikkert både bruges til hverdag og fest!
  God tur til Furteventura – jeg må indrømme at jeg misunder dig lidt 😉

  2. januar 2018 at 11:44
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Ja ikke – dejligt med sko, som kan bruges til mere end et formål!

   Tusind tak, jeg glæder mig også til at vi skal afsted nu! 😀 <3

   9. januar 2018 at 8:37
 • Reply Eline Tychsen

  De er SÅ smukke, og så meget dig søde <3 Håber det bliver en god arbejdsdag, og at det kommer til at gå fantastisk med Clara <3

  2. januar 2018 at 12:04
 • Reply Camilla Schultz

  Virkelig fine. God ferie.

  2. januar 2018 at 19:00
 • Reply Lille My

  De er simpelthen så fine! <3

  5. januar 2018 at 15:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.