FASHION

Feminine sneakers til hverdag og fest


Feminine sneakers

Sneakers: B&CO – Skoringen // Netstrømper: Pretty Polly // Taske: Vintage Chanel // Jeans: VRS

2. Januar…. og første arbejdsdag efter en lang og dejlig ferie, jeg må indrømme det var hårdt at komme ud af sengen i dag, ikke kun for mig men også for resten af familien. Sonni er så heldig at have fri i dag og har derfor fornøjelsen af at aflevere Clara i hendes nye dagpleje i dag. Claras gamle dagplejemor valgte desværre at stoppe inden jul og jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå Clara et helt nyt sted.

Jeg vil egentlig vise jer mine nye feminine sneakers som jeg modtog lige inden jul. Jeg har længe været på jagt efter et par feminine sneakers, som jeg kan bruge til hverdag med jeans og fede strømper, som fx. disse netstrømper og til fest til en kjole. Jeg elsker stiletter men må erkende at jeg ikke kan holde ud til at have dem en hel aften, derfor er disse fra Skoringen helt perfekte som både hverdag og til mere festlige lejligheder. Udover den sorte model, som jeg har, findes den også i en fin sart rosa, som er helt perfekt til foråret. Jeg overvejer meget om jeg også skal købe dem, da de udover at være virkelig fine også er behagelige at have på, jeg regner med at pakke dem i min kuffert når jeg inden længe rejser til Furteventura. (faktisk om 9 dage!)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk