Follow:
FASHION

OUR NEXT DESTINATION – PALMS, POOL AND ALL INCL.

pool
BADEDRAGT: HUNKEMÖLLER // KIMONO: SISSEL EDELBO  // SANDALER: THE WHITE BRAND// TASKE: BECKSÖNDERGAARD // ØRERINGE: HVISK

Jeg håber i har fået en god start på 2018, det har jeg. Jeg er dog stadig træt og kunne godt bruge en længere ferie. Heldigvis fik vi den bedste julegave vi kunne ønske os, af mine forældre. Vi fik nemlig en rejse til Furteventura og vi rejser allerede i næste uge, og hold da op hvor jeg glæder mig. Det bliver en uge med masser af afslapning og familiehygge og vi har ingen planer overhovedet udover en daglig tur til pool og strand. Jeg elsker at Clara får en masse gode oplevelser med hendes familie og ville ønske vi kunne rejse endnu mere end vi gør.

Jeg ville elske at have dette lækre pool / strandoutfit med i kufferten, kimonoen er fra danske Sissel Edelbo og er virkelig fin og lavet i de skønneste genbrugsmaterialer. Jeg elsker de mørke farver som er fantastisk udover en badedragt, fx. den smukke en fra Hunkemöller eller over et par jeans og turtleneck herhjemme i kolde Danmark. Jeg har længe været på udkig efter et par lækre klipklapper med pels og disse fra The White Brand er virkelig cool og er også at finde til en super lækker pris.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lullumut

  Det er sådan nogle lækre ting, du har fundet frem, og jeg kan godt forstå, du glæder dig til ferie 🙂 Glæder mig til at se billeder på Instagram. Jeg elsker at være gravid med en lille baby, men jeg glæder mig godt nok også til at kunne hoppe i “normale” størrelser igen, haha. Jeg har lige et par gamle sneakers, jeg kan være i..

  3. januar 2018 at 8:46
 • Reply Eline Tychsen

  Så lækre sager jo!! Og ej hvor du fortjener den her ferie søde ❤️ Gad virkelig godt det var mig ??

  3. januar 2018 at 17:31
 • Reply Ida Westphall

  Sikke en fantastisk gave og hvor lyder det lækkert med noget sol og varme 🙂
  Sissel Edelbo er jeg også stor fan af, så kan godt forstå, at du er vild med den kimono 🙂

  3. januar 2018 at 17:33
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Sikke en fin badedragt! Gad godt det var mig, som skulle afsted, men du må have en rigtig god tur 🙂

  3. januar 2018 at 18:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.