Follow:
LIFESTYLE

AT HOLDE NYTÅRSAFTEN MED BARN

Min nytårsaften blev tilbragt sammen med de mennesker jeg aller bedst kan lide, min datter Clara, min kæreste Sonni og min bedste veninde Maria. Helt stille og rolig, med lækker mad og masser afhygge.

Selvom det bare var os, var vi trukket i det fine tøj, havde sat håret og lagt en lidt mere festlig make up end normalt. Nytårsaften blev holdt hos os i vores lille hus i Aabybro, da det var nemmest med Clara. Det er altså virkelig rart at man kunne putte hende i egen seng, når hun blev træt. At hun så ikke ville/kunne sove pga. fyrværkeriet er så en anden snak, men hun klarede bare aftenen så flot!

Vi hyggede hele aftenen med god mad, grin og Mojitos, min og Marias favorit cocktail og da klokken blev 12 skålede vi self. i champagne, spiste kransekage og så fyrværkeriet over Aabybro og kl. 01.30 sluttede vores aften og vi kravlede under dynen.

For blot et par år siden, var nytårsaften en af de bedste aftenener på året og jeg planlagde dem flere måneder i forvejen, brugte hele dagen på at gøre mig klar for at feste til den lyse morgen, i mine alt for høje stiletter sammen med mine veninder. Men nu efter jeg har fået Clara vil jeg egentlig hellere have en stille og rolig aften, for hendes skyld og for min egen dagen derpå, for hold da op hvor kan det være hårdt at være mor med tømmermænd, eller mor i søvnunderskud!

Selvom vi kun var os 4 var det en af de dejligste aftener jeg længe har haft

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Så skønne billeder, det ser også ud til I havde en dejlig aften. Og hallo, hvor er du altså bare lækker i den kjole mus <3 Det lyder virkelig så skønt, og hvor er jeg med dig med søvnen – vi kom først i seng lidt over 4, hvilket vi bittert fortrød dagen efter haha. Vi var også "kun" 6, 3 par, og det var bare en aftenen i hyggens tegn. Min absolut fortrukken måde at fejre nytår på <3 Og sejt at Clara kunne klare aftenen godt på trods af hun ikke kunne sove for fyrværkeriet – hun er så sej altså <3

  5. januar 2018 at 20:22
 • Reply Mama Brown

  Det lyder som, og ligner en fantastisk aften 🙂
  Sikke nogle lækre billeder, og skøn stemning!
  Kjolen er så smuk til dig, perfekt til nytåret!

  5. januar 2018 at 22:53
 • Reply Camilla Cecilie

  Det lyder som en hyggelig aften, vi satte også børnene mere i fokus og var hjemme. Vi havde mine svigerforældre på besøg, det går sjælendt stille for sig, men det er på den sjove og hyggelige facon. Vi spiller spil, griner og skyder confettirør af.
  Hvor ser du godt ud i den kjole!

  6. januar 2018 at 6:31
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Mange tak for de søde ord <3
   Det er nu heller ikke så tosse at have fokus på børnene og så spare man jo også sig selv for en masse tømmermænd!

   9. januar 2018 at 8:31
 • Reply Maria

  Selv tusind tak for en vildt hyggelig aften søde, ❤️vildt lækker mad i det bedste selskab? super lækkere billeder du fik taget

  6. januar 2018 at 7:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.