LIFESTYLE

AT HOLDE NYTÅRSAFTEN MED BARN

Min nytårsaften blev tilbragt sammen med de mennesker jeg aller bedst kan lide, min datter Clara, min kæreste Sonni og min bedste veninde Maria. Helt stille og rolig, med lækker mad og masser afhygge.

Selvom det bare var os, var vi trukket i det fine tøj, havde sat håret og lagt en lidt mere festlig make up end normalt. Nytårsaften blev holdt hos os i vores lille hus i Aabybro, da det var nemmest med Clara. Det er altså virkelig rart at man kunne putte hende i egen seng, når hun blev træt. At hun så ikke ville/kunne sove pga. fyrværkeriet er så en anden snak, men hun klarede bare aftenen så flot!

Vi hyggede hele aftenen med god mad, grin og Mojitos, min og Marias favorit cocktail og da klokken blev 12 skålede vi self. i champagne, spiste kransekage og så fyrværkeriet over Aabybro og kl. 01.30 sluttede vores aften og vi kravlede under dynen.

For blot et par år siden, var nytårsaften en af de bedste aftenener på året og jeg planlagde dem flere måneder i forvejen, brugte hele dagen på at gøre mig klar for at feste til den lyse morgen, i mine alt for høje stiletter sammen med mine veninder. Men nu efter jeg har fået Clara vil jeg egentlig hellere have en stille og rolig aften, for hendes skyld og for min egen dagen derpå, for hold da op hvor kan det være hårdt at være mor med tømmermænd, eller mor i søvnunderskud!

Selvom vi kun var os 4 var det en af de dejligste aftener jeg længe har haft

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.