BEAUTY

Maria Nila Heal – en serie til hårtab og skælMARIA NILA HEAL SERIE / KØB DEN HER

Det er ikke første gang jeg skriver om Maria Nilas skønne produkter her på bloggen. Jeg har nemlig tidligere bl.a. skrevet om deres fantastiske farvebomber, dem kan du læse meget mere om i indlægget: Maria Nila Colour refresh – Spring hårfarvningen over”

Den her gang har jeg været så heldig at modtage en skøn shampooserie. Maria Nila Heal er en serie som afhjælper skæl og hårtab. Når kulden rammer danmark, reagerer ikke bare min hud voldsomt. Jeg får eksem og kløe (lige nu er jeg slemt ramt i ansigtet og på halsen), men også min hovedbund reagerer på kulden. Min hovedbund bliver tør og til tider oplever jeg skæl, hvilket ikke er særlig lækkert. Når man har mørkebrunt hår som jeg har, ses det med det samme!
Jeg var derfor ikke i tvivl om hvilke produkter fra Maria Nila, som jeg ville teste denne gang og jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg. Allerede efter første tur med Maria Nila Heal serien forsvandt mit skæl i hovedbunden næsten helt og efter blot få hårvask er mit skælproblem forsvundet. Nu håber jeg også at Maria Nila Heal serien kan hjælpe mig med mit hårtab. Efter min graviditet har jeg nemlig tabt rigtig meget hår, hvilket er træls når jeg i forvejen havde et fint og tyndt hår.

I Maria Nila Heal serien, finder du både en virkelig lækker shampoo og en skøn balsam, begge produkter koster 229 kr. pr. stk. for henholdsvis 300/350 ml. I samme serie findes desuden en hårkur, som jeg rigtig gerne vil have fingrene i også.  Det er simpelthen det bedste kit, hvis du ligesom mig døjer med skæl ind i mellem, eller hårtab.

Alle Maria Nilas produkter er oven i købet veganske og fri for parbener og sulfater og så er de, som jeg har skrevet så mange gange før, nok blandt de smukkeste produkter på markedet! Maria Nilas produkter forhandles bl.a. hos Billigvoks.dk

God weekend!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.