Follow:
FASHION

Outfit til de kolde vinterdage, ny vinterjakke fra SoyaConcept

vinterjakke

JAKKE: SOYA CONCEPT // TASKE: MULBERRY // STØVLER: NIBU //ØRINGE: MÅNESTEN // RING: CARRÈ

Godmorgen piger, jeg håber i har haft en dejlig weekend?

For mig er det altid hårdt at komme op om mandagen og min mandag startede heller ikke ligefrem perfekt…..  Det har virkelig været bidendekoldt her i weekenden, men heldigvis holder min nye vinterjakke fra Soyaconcept mig varm. Den er super lækker og feminin med et quilted stykke ned langs siden og så dækker den numsen, hvilket er et must når man som jeg går langt hver morgen, venter på bussen og er ude og lege med min datter Clara.

Den har desuden den fineste fake-pelskrave, som tiltaler mig meget. Jeg er jo ikke fan af rigtig pels, hvilket man ser på mange af vinterjakkerne rundt omkring. Det bedste af det hele ved jakken, er prisen – den koster nemlig kun 899 kr. hvilket er en hel fantastisk pris for en vinterjakke. Jeg er så tilfreds med den og bruger den både til kjole (som her på billedet) og over jeans. Den er tilpas varm, ikke for tynd og ikke for tyk – jeg er sikker på jeg kommer til at bruge den et par måneder endnu, jeg er nemlig en frossenpind!

vinterjakke

Vi har haft den skønneste weekend, med fuld fokus på familiehygge og praktiskegøremål. Vi har nemlig brugt lørdagen på fødselsdag ved Claras farmor, efterfulgt af udsalgsshopping, med min mor i vores by Aabybro.
Jeg havde håbet at jeg kunne finde lidt forårs/sommertøj til vores Furteventuratur, som venter lige om hjørnet. Men der er desværre ikke kommet meget forårstøj i butikkerne endnu, så jeg endte desværre kun med at købe en fin bluse.

Vi har også fået gået et par lange ture i det smukke men kolde vintervejr, det er virkelig lækkert når solen skinner om man kan se frosten på træerne, græsset og buskene. Jeg havde self. min lækre SoyaConcept vinterjakke på, til at holde mig varm.

vinterjakke

I aften skal jeg til bloggerevent med Aalborg Bloggers, vi skal ud og spise på Wildebeest. Jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig aften i selskab med de skønne piger.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej okay, hvor lækker er du ikke lige. Den jakke er SÅ god til dig !! 😀 Og GLÆDER mig til at se dig i aften <3

  8. januar 2018 at 12:20
 • Reply Mama Brown

  Sikke flotte billeder, perfekt i frostvejret; den klæder dig helt fantastisk! 🙂

  8. januar 2018 at 13:45
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.