Follow:
FASHION GIVEAWAY

GIVEAWAY – VIND 500 KR. TIL SKO HOS SKORINGEN


Skoringen

B&CO SANDAL / FORHANDLES HOS SKORINGEN

Godmorgen piger, jeg vil lige starte ud med at tippe jer om at i lige nu kan vinde et gavekort på 500 kr. til valgfrie sko hos Skoringe. Konkurrencen finder sted på min Instagram profil: @Liselottea, hvor i ved få steps kan være med i lodtrækningen.

Mine smukke sandaler fra B&CO, forhandles hos Skoringen. De er virkelig behagelige at gå i, nok pga. den tykke og knap så høje hæl. Jeg er helt vild med snorerne, som både kan bindes foran og bag på. De er super cool til et par rå jeans og til en feminin kjole, jeg har pakket dem med i kufferten til ferien, så i skal helt sikkert nok få dem set på.

LÆS OGSÅ: Feminine sneakers til hverdag og fest

Skoringen

Skoringen

Jeg ville egentlig have haft dem på igår aftes, men der var desværre så koldt og glat uden for at jeg følte mig bedst tilpas i et par helt flade støvler. Aftenen igår blev brugt i godt selskab, på Wildebeest Gastropub med Eline og Linda, Michelle skulle også have været med, men var desværre blevet syg. Vi havde en dejlig aften og blev forkælet med lækre burgers, lemonader og lidt lunt at slutte af på. Jeg arbejder på et indlæg om vores hyggelige aften og jeg regner med at have det klar i næste uge.

HUSK NU MIN KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM!
Vinderen findes d. 15.01.18 kl. 20.00

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sidsel

  De er så fine, de sandaler 🙂 Desværre kan jeg overhovedet ikke finde dem på siden.. Ved du hvad modellen hedder, eller har du et andet link?
  Det er en flot giveaway, jeg er bare sådan en der ikke har så mange insta-venner der bryder sig om at blive tagget.. 🙁

  9. januar 2018 at 13:19
 • Reply Camilla

  Sikke en lækker konkurrence! Den må jeg lige få deltaget i med det vons 😀

  10. januar 2018 at 10:49
 • Reply Jane

  Smukke sandaler som jeg vil elske at blive forkælet med

  10. januar 2018 at 11:18
 • Reply Lis Vinter

  Så flotte sandaler !

  21. januar 2018 at 15:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.