FASHION,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – VIND 500 KR. TIL SKO HOS SKORINGEN


Skoringen

B&CO SANDAL / FORHANDLES HOS SKORINGEN

Godmorgen piger, jeg vil lige starte ud med at tippe jer om at i lige nu kan vinde et gavekort på 500 kr. til valgfrie sko hos Skoringe. Konkurrencen finder sted på min Instagram profil: @Liselottea, hvor i ved få steps kan være med i lodtrækningen.

Mine smukke sandaler fra B&CO, forhandles hos Skoringen. De er virkelig behagelige at gå i, nok pga. den tykke og knap så høje hæl. Jeg er helt vild med snorerne, som både kan bindes foran og bag på. De er super cool til et par rå jeans og til en feminin kjole, jeg har pakket dem med i kufferten til ferien, så i skal helt sikkert nok få dem set på.

LÆS OGSÅ: Feminine sneakers til hverdag og fest

Skoringen

Skoringen

Jeg ville egentlig have haft dem på igår aftes, men der var desværre så koldt og glat uden for at jeg følte mig bedst tilpas i et par helt flade støvler. Aftenen igår blev brugt i godt selskab, på Wildebeest Gastropub med Eline og Linda, Michelle skulle også have været med, men var desværre blevet syg. Vi havde en dejlig aften og blev forkælet med lækre burgers, lemonader og lidt lunt at slutte af på. Jeg arbejder på et indlæg om vores hyggelige aften og jeg regner med at have det klar i næste uge.

HUSK NU MIN KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM!
Vinderen findes d. 15.01.18 kl. 20.00

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk