BEAUTY

VERSO MINIMALISTISKE PRODUKTER MED EFFEKTIV VIRKNING

VERSO

VERSO 4  SUPER FACIAL SERUM // VERSO 4 ANTIOXIDANT BOOSTER

Da jeg modtog disse produkter fra Svenske Verso, kunne jeg slet ikke vente med at komme igang med at teste dem. Jeg er nemlig helt forelsket i den smukke og ikke mindst minimalistiske emballage, som oser af luksus og tilmed er smukke at have stående fremme. (Forstil jer lige en hel hylde fyldt med VERSOs smukke produkter – det kan kun være et lækkert syn ikke?)

Til dem af jer, som ikke kender til VERSO, kan jeg fortælle jer at det er en revolutionerende og ikke mindst effektiv hudplejeserie med produkter, der indeholder det første ikke-receptpligtige højdoserede A-vitamin.
VERSOs innovative Retinol 8, er hele 8 gange mere effektiv end almindelig Retinol, og er skabt til  at reducere tydelige aldringstegn og få din hud til at syne yngre og sundere. Jeg nærmer mig jo de 30år (Det bliver jeg til oktober) og de første fine linjer har desværre allerede meldt sin ankomst, især i øjenomgivelserne, kan jeg se at jeg bliver ældre.

VERSO Hydration serum

Jeg vil her fortælle jer om både Hydration Serum og Antioxidant boosteren, som jeg har været så heldig at få tilsendt.

Den lækre Hydration serum er en helende og styrkende anti-age serum, med den høje dosis af Retinol. Denne serum har en fantastisk effekt på huden og man behøver kun en enkelt “dråbe” til hele ansigtet. Den kan anvendes både dag og nat under din fortrukne dag/natcreme.

Jeg har tidligere nævnt at serum er et af mine yndlings produkter når det kommer til plejeprodukter og denne serum fra VERSO, er nok den vildeste jeg har prøvet. Den er så lækker i konsistensen og efterlader huden blød som silke og huden føles gennem fugtet uden at man efterlades med et blankt og skinnende ansigt!

Prisen på denne serum, er desværre også i den høje ende, 30 ml. koster nemlig 795kr. Men sådan en lille lækker flaske har man altså også længe og ind i mellem, er det altså rart at kunne forkæle sig selv med lidt luksus!

VERSO

VERSO Antioxidant Booster

Udover den lækre serum, modtog jeg som sagt også VERSO Antioxidant Booster , som er en kraftfuld ansigtsserum med øjeblikkelig og langvarig antioxidant-effekt.
Den indeholder bl.a. Gurkemeje og Vitamin E, som forbedre hudens fugt niveau og lover et ungdommeligt resultat. Denne booster-serum minder lidt om en gel, og er særlig god til hud som min, som hurtig bliver kedelig og skadet at se på, jeg døjer nemlig med eksem og kløe, her over vinteren.

Denne serum har virkelig gjort noget godt for min trætte og eksemramte hud, den efterlader nemlig huden med et friskt og lækkert look. Den skal ligesom en almindelig serum også anvendes på en ren og renset hud og afsluttes med en dag/natcreme.

Boosteren er desværre også i den dyre ende og koster også 795 kr. for 30 ml. Men med VERSO får du virkelig også luksus produkter som gør noget godt for din hud.

Det er bestemt ikke de sidste VERSO produkter jeg har prøvet. Jeg har nemlig virkelig fået øjene op for brandet som bl.a. også laver masker og ansigtsolier og meget meget mere.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Mama Brown

    Det lyder bare fantastisk spændende; jeg elsker hudpleje – og jeg kan virkelig mærke, med alderen, at en glad, fugtet hud er vejen til færre rynker – og bedre udstråling!
    Så flotte billeder, også! Det er et brand, som jeg må kigge nærmere på! 🙂

  • Eline Tychsen

    okay WAUW! De er helt overdrevet lækkert pakket ind jo!
    Og så lyder de som et lille mirakel, som jeg SKAL se lidt nærmere på! Virkelig et godt indlæg søde, og som altid SPOT ON MED DE BILLEDER 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.