MOMMY LIFE,  TRAVEL

Turen går til Furteventura – Gode råd til flyvrejsen med småbørn

Gode råd til flyvrejsen

Nye fokusområder på bloggen

Det her indlæg er meget anderledes end dem jeg normalt laver her på bloggen, for det første inddrager jeg billeder af min familie (Det er ikke tit det sker, Clara dukker op engang i mellem – Sonni dukker, sådan set aldrig op), grunden er egentlig nok den at bloggen er mit fristed – hvor jeg kan dele ud af mine interesser, som er hovedsagelig er mode, skønhed, bolig, rejser m.m. men jeg har min lille familie, som virkelig betyder meget for mig og som jeg bruger og vil bruge alt min tid på. Derfor vil i i fremtiden også få mange flere “uperfekte” og mindre opstillet indlæg, mere fokus på hverdagens tumult, op og nedture. Bloggen bliver på ingen måde en mommy-blog, bloggen beholder stadig sit fokus på mine interesser, men jeg må erkende at min største interesse er min datter!  Clara, da hun fylder rigtig meget i min hverdag og synes allerede nu, at det med kamera og billeder er så spændende (Måske der er en lille blogger gemt i min snart toårig datter) og hun vil rigtig gerne med bag kameraet og også gerne være foran.

Gode råd til flyvrejsen

At rejse med små børn!

Nå men altså indlægget her, skal egentlig omhandle det at rejse med små børn. Dem af jer som læser med her og følger mig på Instagram, ved at vi snart skal ud og rejse (Faktisk sidder vi på flyveren nu, mens indlægget udgives!) Vi tager til Furteventura med all incl. og jeg glæder mig til en hel uge med sol, varme, lækker mad og bedst af det hele masser af familiehygge! Jeg har fået et par henvendelser fra mødre som synes vi rejser meget med vores datter, og hvordan man bedst mulig forbereder sig på det. Derfor har jeg lavet det her indlæg, med mine tips og erfaringer i at flyve med et lille barn.

Jeg husker tydeligt hvor nevøs jeg var sidste sommer, da jeg skulle flyve til Italien med Clare på kun 3 måneder. “Hvad nu hvis hun skriger hele vejen?” “Hvad nu hvis hun ikke vil samarbejde og laver en scene?” “Hvad nu hvis hun skider ombord på flyveren?” “Hvad nu hvis, hvad nu hvis “- tankerne var mange og jeg indrømmer gerne at jeg også er en lille smule nervøs for vores knap 5 timer lange flyveutur med Clara.

10 gode råd til flyrejsen:

1. Ren ble er vigtigst, skift bleen lige inden i boarder eller ved større børn sørg for at få tisset af.
2. Sørg for barnet er i behageligt tøj, der er ofte aircondition ombord, men der kan også være ufattelig varmt, sørg derfor evt. for at have flere lag på.
3. Pak masser af sunde snacks, vi har selv frugt, kiks, rosiner, ostehaps og vand med. (Man må gerne have vand med i flyet når man rejser med små børn)
4. Pak en taske til specielt til barnet, fyldt med sjov og leg – Kan være god tidsfordriv at se hvad der gemmer sig i den.
5. Køb evt. en ny bog (Herhjemme er Gurli Gris et hit, så vi har to nye Gurli Gris bøger med i tasken)
5. Husk yndlingsbamsen, og/eller dynen især hvis i rejser lige til puttetid.
6. Film på iPaden, det er altså en svær balance, det her med iPad – men vi fylder den nu alligevel op med Gurli Gris film – 5 timer i et fly er længe for et barn på knap 2 år!
7. Bestil pladser sammen, bare fordi man rejser med et lille barn, betyder det ikke at man får plads sammen!!! Bestil evt. en plads med ekstra benplads, så der er mere plads til at tumle. Oftest er der rigtig god plads på de forreste sæder. Jeg betaler gerne 100 kr. efter for mere plads efter jeg har fået Clara.
8. Sørg for at have spist et godt måltid inden i går ombord på flyveren, eller evt. at have ammet. Der går et stykke tid inden man er i luften og madpakken kan findes frem.
9. Hvis du ammer, så søg for at have ammevenligt tøj på, og bestil evt. en vinduesplads, så kan du sidde lidt i ro. En vinduesplads er også sjov for de lidt større børn!
10. ro på – rolige forældre giver rolige børn!

Sød og træt lille mus, på vej hjem fra ferie i det syd Franske og har klaret rejsedagen så flot!

Jeg har planlagt et par indlæg til jer, mens jeg er på ferie – men ellers er i mere end velkommen til at følge med på min Instagramprofil @Liselottea, hvis i vil se billeder af palmer, sol,

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Camilla

    Jeg og min franske kæreste har endnu ikke børn, men når det engang bliver aktuelt, har vi i den grad en forestilling om, at vi skal rejse lige så meget, som vi gør nu. Derfor er det så rart med tips til flyrejsen med småbørn, som jo nok er den del af ferien, som de fleste frygter. I må have en rigtig dejlig ferie! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.