BEAUTY

Hjemmespa med skønne Aurelia Probiotic Skincare

Aurelia

Aurelia cream body Cleanser 310 kr. // Aurelia body Serum 495 kr.

 Der findes simpelthen så mange skønne beauty brands på markedet og jeg har fornylig fået kendskab til endnu et, navnet er Aurelia Probiotic Skincare, og i har måske hørt om det eller set det på de sociale medier? Deres emballage er simpelthen så fin og feminin.

Aurelia arbejder med probiotika, som hjælper med at beskytte huden, genoprette den og få den til at balancere sig selv. Drømmer du om en stålende hud, fri for bl.a. rødme og inflammation som er en af årsagerne til at vores hud ældes så er Aurelia Probiotic Skincare helt sikkert noget for dig. De har bl.a. vundet over 70 priser siden deres lancering i 2013.

Jeg har gennem de sidste par måneder testet bl.a. disse to produkter fra Aurelia og jeg har virkelig glædet mig til at fortælle jer lidt mere om dem.

Aurelia

Aurelia Probiotic Skincare cream body Cleanser,

Har en helt fantastisk duft og jeg kan ikke lade være med at dufte til det en ekstra gang, mens jeg pumper cleanseren ud i badekaret, Clara sover, jeg er alene hjemme og det er tid til at fokusere på mig selv og slappe af. Aurelia Probiotic Skincare cream cleanser er noget dyrere end de produkter jeg normalt vasker mig i og fylder i mit badekar – derfor bruger jeg den kun når jeg skal forkæle mig selv og har brug for lidt ekstra luksus i hverdagen.

Den smukke flaske med pumpe indeholder den lækreste cremede Body Cleanser, som renser kroppen blidt, huden efterlades ren, blød og gennemfugtet. Mit eksem som oftes fremprovokeres om vinteren og efter bad er mindre tydelig end normalt – hvilken rar følelse!

Den indeholder en række spændende botaniske ingredienser her under bl.a.:
– Baobab,
– Afrikansk Kigelia (Også kendt som pølsetræet, jeg Googler ofter de ting som er i mine produkter og det kommer der sjove og lærerige ting ud af ind i mellem)
– Hibiscus
– Aloe Vera
– Kokos
– Mandarin m.f.

En kombination af disse naturlige ingredienser giver den blødeste og mest velduftende cleanser jeg længe har prøvet, jeg er vild med produktet som også har fået fast plads på kanten af badekaret udover produktet er lækkert er det også smukt og roligt at se på og jeg elsker et roligt badeværelse som indbyder til afslapning og hygge!

Aurelia

Jeg har for nylig skrevet om hvor glad jeg er for serum til ansigtet. Derfor var det også meget spændende for mig med en serum til kroppen – for det havde jeg altså aldrig prøvet før. Aurelia har lavet en let og fugtgivende serum, som absorberes i huden øjeblikkelig og tilføre Antioxidanter og Omega-fedtsyrer til huden. Huden føles silkeblød og bliver beroliget af bl.a. Sheasmør og kakaosmør.

Jeg har samtidig med disse skønne produkter også testet deres hudplejeserie, som i godt kan glæde jer til at læse om på bloggen inden for de kommende par uger.

Aurelias produkter forhandles bl.a. hos Magasin og i Matas og priserne ligger fra ca. 200 kr. for en læbepomade og op efter, produkterne er i den lidt dyre ende – men vi skal hele tiden huske på at vores hud og krop er værd at investere i, vi kan ikke få en ny så hvorfor fylde den med en masse skidt?

Aurelia havde også et produkt med i denne måned Goodiebox, som  jeg har skrevet lidt om i indlægget: Goodiebox Dancing Queen –  Årets sidste box”

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.