Follow:
AALBORG FOOD

Hyggelig tøseaften på Wildebeest Gastropub i Aalborg

Mandag bliver aldrig min favorit dag, det er altid ekstra hårdt at stå op, ekstra hårdt at komme igennem dagen. Men i mandags var jeg med Aalborg Bloggers på Wildebeest Gastropub, hvor vi blev godt og grundigt forkælet.

Wildebeest Gastropub (Østerbro 12, 9000 Aalborg), er det hyggeligste lille sted i de fedeste lokaler, vi snakker rå mustensvægge, glaspartier, lyskæder og metaltrapper – jeg er virkelig vild med stedet!
Vi blev vist oven på og havde det hyggeligste udsyn over restauranten, vi skulle egentlig have været 4, men Michelle måtte desværre melde afbud, grundet sygdom.

På menukortet finder du et bredt udvalg af de skønneste sliders,  jeg valgte en “Notorious pig”, som er cubansk marineret pulled pork, med æble, valnødder og hjemmelavet barbecue sauce og “The Emperor”, som er dybtstegt kylling, hjertesalat, crudité og caesar dressing. Begge sliders kan varmt anbefales. Som sideorder valgte jeg Sweet Potato fritters, som er bagt i pakoradej, det var svært for mig at vælge da der var så mange spændende muligheder at vælge mellem, det samme galte også deres lækre hjemmelavede dips Mmh…

Vi nåede desværre ikke en dessert, jeg ville ellers rigtig gerne have smagt deres Gateau Marcel, som er min yndlings dessert, i stedet nåede jeg dog at smage deres varme chokolade, som virkelig var lækker!

Elsker du hyggelige omgivelser og burgers og er du træt af Aalborgs standart cafeburger så kan jeg varmt anbefale jer at smutte forbi Wildebeest på Østerbro, lige over for Nordkraft. Det er altså en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og lokalerne er virkelig fede.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Lille My

  Det ser bare så hyggeligt ud! <3

  15. januar 2018 at 17:21
 • Reply Eline Tychsen

  Ej, hvor er det nogle gode billeder søde! Og ja, gad virkelig også godt at have smagt deres dessert haha! Tak for en helt igennem skøn aften <3

  16. januar 2018 at 20:21
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Det både ser og lød som om det var super hyggeligt og lækkert <3

  18. januar 2018 at 3:31
 • Reply Mama Brown

  Fantastiske billeder!
  Tak for en dejlig aften 🙂

  19. januar 2018 at 9:59
 • Reply Simone

  Jeg er også vild med Wildebeest 😀
  Det er nogle lækre billeder du har fået taget derinde fra 🙂 Du har virkelig fanget stemningen derinde fra ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  20. januar 2018 at 8:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.