Follow:
OUTFIT

Hjemvendt efter en fantastisk tur på Fuerteventura – Mit første ferieoutfit

Fuerteventura

KJOLE: ASOS // SANDALER: BIRKENSTOCK // SOLBRILLER: CÉLINE // UR: SEEKER // ØRERINGE: CARRÈ

Hej piger,

Jeg vil lige tjekke ind og sige hej efter min tur til Fuerteventura. Vi havde en dejlig tur, med fokus på det jeg havde aller mest brug for, nemlig afslapning!

Jeg har et par indlæg i ærmet fra vores Fuerteventura tur og jeg vil lige starte med et outfit – Kjolen her har i set før, jeg købte den nemlig inden min sidste sommerferie og det var derfor oplagt at lufte den igen. Vi landede i Aalborg torsdag aften og jeg var på arbejde igår, selvom jeg mest af alt nok havde brug for at blive hjemme for hold op hvor var jeg træt!

Til dem af jer som ikke kender så meget til Fuerteventura, kan jeg fortælle jer at det er surferparadis, pga. vinden. Derfor var jeg også rigtig glad for lange kjoler og kjoler med ærmer, da jeg på mange måder er en frossenpind!

Fuerteventura

Weekenden skal bruges på hygge med Clara, vi er nemlig alene det meste af dagen i dag og ellers har jeg en hel masse blogging og billeder bl.a. fra Fuerteventura, som jeg skal have styr på.

Nu sover hun endelig og jeg vil smide mig på sofaen for Clara har nemlig holdt mig vågen det meste af natten, så jeg trænger til at slappe af inden hun vågner op og holder fest igen…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lille My

  Hvor ser du skøn ud <3

  20. januar 2018 at 17:48
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Sikke en sød kjole 🙂

  22. januar 2018 at 20:00
 • Reply Marie Terese Duhn

  Hvor ser det dejligt ud med kjole, sol og varme! Gid foråret snart kommer til DK <3

  23. januar 2018 at 8:18
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.