BEAUTY,  GIVEAWAY

VIND lækker og allergicertificeret plejeserie fra danske IVY AÏA


IVY AÏA

IVY AÏA – Forhandles hos Normal

Godmorgen piger, jeg har skudt en lækker konkurrence igang over på min Instagram profil @Liselottea, her kan en heldig læser nemlig vinde en allergicertificeret plejeserie fra IVY AÏA bestående af:

  • 1 stk. Cleansing mousse med Vitamin B3
  • 1 stk. Skin tonic med Hyaluronic Acid
  • 1 stk. Face cream med ProVitamin B5
  • 1 stk. Face cream med  Hydrating Formula
  • 1 stk. Body cream med Lanolin
  • 1 stk. Micellar cleansing water

Samlet værdi 300 kr.

Serien er udviklet og fremstillet af farmaceuter i Danmark, så du er sikret gode og rene plejeprodukter til fine priser. Hele serien er allergicertificeret og indeholder ikke parabener.

IVY AÏA

Micellar cleansing water, er mit yndlings renseprodukt, da det er et 3-1 produkt og derfor også det eneste jeg behøver udover min ansigtscreme i en travl hverdag. Den milde cleansing water fjerner skånsomt make up og snavs og giver huden et dejligt rent og frisk look. Den er velegnet til alle hudtyper og anvendes både morgen og aften på en lille vatrondel.

Når jeg endelig tager mig sammen til den lidt større rensning af huden, er jeg særlig vild med en Cleansing mousse, som denne fra IVY AÏA som indeholder Vitamin B3. Det er en blid ansigtsrens som kommer ud i skum, og det gør altså rensingen lidt sjovere. Huden efterlades lækker ren og fugtet. Kan bruges af alle hudtyper og indeholder bl.a. vitamin B3, som har en effektiv effekt på akne, rødme og kan være med til at hæmme pigmentforandringer.

Skintonic, bruges efter cleansing mousse og stryges over ansigtet med en lille vatroundel. Dette er en exfolirerende tonic, som fjerne dødehudceller og giver en blødere og mere ensartet hud. Den er velegnet til normal/kombineret hud.

IVY AÏA

I IVY AÏAs plejeserie, findes der hele 3 lækre creme.

Bodylotionen, som jeg næsten allerde har brugt op. Dem af jer som følger med her på bloggen, ved at jeg har været hårdt ramt af eksem og allergi den seneste tid og derfor kom denne pakke fra IVY AÏA på et helt perfekt tidspunkt. Den er hurtig absorberende og efterlader huden silkeblød og fugtet. Cremen er særlig egnet til tør hud, og derfor også et godt valg når vi bor i kolde Danmark.

Serien indeholder også hele to ansigtscreme, den ene med ProVitamin B%, som er en fugtbevarende og beskyttende ansigtscreme. Den giver maximal fugt og trænger hurtigt ind, så du kan lægge make up nærmest med det samme. Cremen er velegnet til normal/kombineret hud. Kan anvendes både morgen og aften.

Den anden ansigtscreme er med Hydrating Formula, den er særlig egent til tør hud, men anbefales også til folk med normal hud om vinteren, hvor vi alle har brug for ekstra pleje. Cremen anvendes både morgen og aften.

Det bedste af det hele er prisen…..

Jeg blogger tit om dyre luksus produkter, men det betyder ikke at jeg ikke også køber og bruger budgetvenlige produkter og jeg elsker at få øjnene op for nye lækre beautyproukter. Disse fra IVY AïA er simpelthen fantastiske og det bedste af det hele er uden tvivl prisen, de forhandles eksklusivt i Normal butikkerne landet over og koster kun 49,95 kr. pr. produkt. Det er altså til en pris hvor vi alle kan være med.

Produkterne får min varmeste anbefaling og i kan lige nu vinde denne lækre pakke bestående af alle 6 produkter. Skynd jer over på min Instagram profil: @Liselottea

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk