Follow:
BEAUTY

Carven Paris-Seville en parfume som får mig til at drømme


Carven Paris-Seville
Carven Paris-Seville 100 ml. 1200 kr. forhandles bl.a. i Magasin

For et stykke tid siden kom jeg hjem til en uventet pakke, i pakken var der til min store glæde bl.a. overraskelser fra Franske Carven, som i måske har set lidt til på de sociale medier og her på bloggen. Jeg har nemlig tildligere skrevet om en af Carvens andre parfumer i indlægget: “CARVEN eau De Toilette smuk og frisk duft”. Jeg elsker parfumer, parfumer som får mig til at drømme og parfumer som minder mig om folk eller steder jeg kan lide.

En duft af Orangeblomst, grønne teblade og grøn mandarin er blot få af de noter som gemmer sig i Carven Paris-Serville – en frisk duft som får mig til at længdes efter sol og varme himmelstrøg. Duften giver mig lyst til at hoppe i min fineste sommerkjole og den giver mig lyst til at danse hele natten.

Carvens parfume univers kan du bl.a. finde hos Magasin, hvor de både har eau de Toilette og eau de Parfume og både serier til mænd og kvinder. Carvens falkoner er noget af det pæneste jeg har set og de oser virkelig af luksus og kvalitet. Jeg er kæmpe fan!

En lille bonus info: Seville er den største by i syd spanien og er bl.a. kendt for festivallen Feria.

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Det bedste er de pakker/gaver man ikke forventer 😀

    22. januar 2018 at 12:05
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.