Follow:
OUTFIT

NÅR MANDAGEN LIGE BLIVER LIDT BEDRE – ICHI LEOPARD KJOLE

 

LEOPARD KJOLE: ICHI // SANDALER: BIRKENSTOCK // ØRERINGE: MÅNESTEN // SWEATSHIRT: LALA BERLIN// SCHRUNCHIE: BECKSÖNDERGAARD (Reklame)

Den her kjole har i set før, det er nemlig min yndlings leopard kjole fra ICHI og jeg har brugt den både med strømper under, med bare ben på ferien og som her med en stor sweatshirt over for et mere afslappet look.

Da vi var på Fuerteventura boede på Hotel Royal Suite som ligger i Costa Calma, vi havde bestilt All incl. og det er jeg glad for, for byen havde ikke meget at byde på her uden for sæsonen, vi bevægede os derfor ikke meget uden for hotellets fire vægge. Om aftenen blev der koldt, og Fuerteventura er kendt for at være surferparadis – hvilket også kunne mærkes på vinden. Jeg er en frossenpind og valgte derfor at tage min sweatshirt over min kjole om aftenen og jeg er ret glad for looket.

I går kunne jeg slet ikke komme op af sengen, det var virkelig hårdt at komme igang efter en uges ferie på Fuerteventura og det kolde vinter vejre gjorde det ikke bedre. Sonni overraskede mig dog da jeg havde fri med et cafebesøg og kjoleshopping (Skal snart på tur med Linda) og jeg har virkelig krise over hvad jeg skal have med, men vi fandt en helt perfekt kjole fra Gestuz, som jeg glæder mig til at vise jer!

I aften får jeg besøg af min veninde Maria og jeg glæder mig virkelig til at hygge med hende igen, det føles som en evighed siden vi sidst har set hinanden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er du smuk! Og hvor dejligt med en overraskelse – det er noget af det bedste.
  Det bliver godt for jer med en lille getaway 😀 Ville ønske jeg skulle med 😀

  23. januar 2018 at 9:27
 • Reply Mama Brown

  Jeg elsker det billede af dig! ❤️
  Fed overraskelse af din mand, det giver plus i bogen! Jeg glæder mig til at få dig & din nye Gestuz kjole med på tur ❤️

  23. januar 2018 at 21:59
 • Reply Julie Mænnchen

  Så fint med Lala sweat’en henover 😉

  26. januar 2018 at 16:18
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.