BEAUTY

Goodiebox Cheer up!


 

Goodiebox Cheer up

Goodiebox Cheer up

Årets første boks, er fyldt med produkter for hud og smil – Goodiebox Cheer up! er nu på gaden og kan bestilles lige HER  boksen koster som sagt 169 kr. og men har en langt højere værdi.

Boksen blev som sagt redesignet i sidste måned og dette er derfor den anden boks med det fine nye skuffedesign, som jeg er helt vild med og skal have fundet ud af hvordan jeg skal bruge. De er nemlig for fine at smide ud. !

COMME DEUX PAINT MASK: Vejl. pris: 129 kr.
Det her er Goodiebox eget mærke, som jeg glæder mig til at prøve. Den fine ansigtsmaske er i den fineste lyserøde farve og som er en yders fugtgivende: Den findes i tre varianter, som self. har hver sin pastelfarve.

COOLCARE DRY BRUSH BODY:  Vejl. pris 120 kr.
Jeg har hørt meget godt om tør børsting, men har aldrig fået det prøvet. Det skulle være godt for blodcirkulationen og forsyne huden med energi og glød. Jeg glæder mig virkelig til at forsøge med den lille børste! (Jeg kan desværre ikke finde den på en webshop…. )

SLEEK MAKEUP CRÉME TO POWDER BLUSH værdi: 70 kr.
Super fin blush, i en lidt vildere farve end jeg normalt ville købe. Den er faktisk lidt sjov, da den forvandler sig fra creme til pudder når den påføres. Er sikker på jeg bliver glad for farven til foråret.

FIGS & ROUGE INVISIBLE PORES NIGHT DETOX SERUM: Vejl. pris: 255 kr.
Mit yndligs produkt er serum, og jeg glæder mig derfor også til at prøve denne fra Figs & Rouge, som er et mærke jeg aldrig har hørt om. Det er en nat serum som skal bruges under natcremen. Den er rensende, genopbyggende og giver glød. Det lyder jo alt i alt ret lækkert!

BALANCE ME RADIANCE FACE OIL: Vejl pris: 350 kr. for 30 ml.
Jeg har tidligere skrevet om Balance Me, i inslægget Anmeldelse af Balance Me Restore and Replenish Repair – En leave on natmaske, som jeg er rigtig glad for. Derfor er jeg også meget spændt på denne lille ansigts olie, som kan rulles på – smart ikke?

CARMEX ORIGINAL LIP BALM: Vejl. pris: 41,95 kr.
Carmex behøver ikke meget introduktion, jeg tror vi alle kender den lille vidunder Lip Balm, som giver en frisk og kølende fornemmelse til de tørre vinterlæber.

SUNSTAR GUM SOFT PICKS ADVANCED: Vejl. pris: 44,95 kr.
Tandstikker med lille etui, så de kan tages med på farten. Smart og praktisk, men ikke lige hvad jeg forventer at få i min Goodiebox.

Alt i alt synes jeg at denne Goodiebox Cheer up, er rigtig god og har en masse spændende produkter med, dog må jeg indrømme at tandstikkerne, skuffede mig en smule – ikke fordi de ikke kan bruges for det kan de bestemt, men jeg forventer altså bare lidt mere luksus i min Goodiebox end tandstikker. Men sådan er vi nok så forskellige?

I kan se alle de tidligere bokse, som jeg har modtaget lige her, der er altså mange lækre i blandt. Bestil din egen boks og brug koden: SELVFORKÆLELSE så får du en ekstra gave med (En Comme Deux Serum Booster til en værdi af 249 kr.) Boksen kan købes til og med d. 19. februar 2018.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.