Follow:
OUTFIT

Endnu et ferieoutfit og nye Le Sprec solbriller

Le Sprec

KJOLE: ÖNLING // SOLBRILLER: LE SPECS // SANDALER: SKORINGEN // TASKE: MICHAEL KORS //

Le Sprec

Le Sprec

Godmorgen piger,
Jeg kan godt mærke at jeg er ved at glæde mig til weekend, det er altså hårdt at komme på arbejde efter en uges ferie. Jeg går en dejlig weekend i møde hvor jeg bl.a. skal mødes med en veninde for at tage på shopping i Nibe og søndag får vi besøg af et vennepar og deres dejlige dreng.

Jeg vil lige vise jer det her outfit, som jeg havde på en aften på Fuerteventura. Kjolen har i ikke set før (Kun på min Instagram Story, hvor jeg tidligere har vist den frem!) Den er fra danske og bæredygtige Önling, et mærke som jeg er blevet rigtig glad for, bl.a. pga. deres holdninger, kvalitet og store muligheder for at mixe og matche gennem alle sæsonerne. Jeg har vist jer et par strikketrøjer fra Önling bl.a. i indlægget her Et par skønne juledage og min favorit cardigan fra danske Önling”  Kjolen er jeg rigtig vild med og fungere både som sommerkjole og vinterkjole, med strømper under, cardigan eller blazer og et par støvler.

Solbrillerne er også nye og fra Le Sprec, som forhandles hos Sunglassesshop (vidste i fx at man får 200 kr. rabat på sit første køb der?) I har måske set solbrillerne fra Le Sprec før, de er nemlig ret populære bl.a. hos Karadashian søstrene og det forstår jeg godt, for de laver virkelig fede briller til fair priser. Jeg er super glad for mine nye aviators med guld spejleffekt, som jeg synes giver et lækkert og elegant look.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej hvor er du LÆKKER!!! 😍😍

  25. januar 2018 at 15:30
 • Reply Satina Wandel

  Det lyder også som en dejlig weekend, du kan se frem til!
  Jeg er helt vild med både kjole og sko i dette outfit 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  25. januar 2018 at 15:57
 • Reply Camilla

  Hvor ser du bare skøn ud! De solbriller er jo alt for fede 😀

  26. januar 2018 at 10:47
 • Reply Camilla Cecilie

  Wow hvor er de solbriller bare fede!!!

  26. januar 2018 at 14:40
 • Reply Monia

  Gode billeder! og mega fede sandaler .. Dem blev jeg da lige lidt forelsket i <3 😉

  14. februar 2018 at 14:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.