Follow:
BEAUTY

XIP Professional luksus makeup i højeste kvalitet!


XIP Professional
Godaften piger, jeg er rigtig træt i dag, da Clara har holdt mig vågen det meste af natten. Jeg er derfor næsten på vej i seng, selvom det er fredag og Sonni har sørget for lidt hygge.

Jeg vil lige tippe jer om et nyt brand på det danske marked. Jeg elsker nemlig lækker makeup og jeg har fornylig fået øjnene op for det engelske mærk XIP Professional, som forhandles hos Billigvoks.dk.

XIP Professional er et nyt og eksklusivt makeup brand, som laver makeup produkter i aller højeste kvalitet. Allerede ved første øjekast var jeg imponeret over den fine hvide emballage – hvor praktisk en hvid emballage til makeup er finder jeg nok ud af, når jeg for alvor kommer igang med at bruge de lækre produkter. Emballagen og produkterne er virkelig smuk og oser af luksus og kvalitet.

Platinum Passion øjenskyggepalette 340 kr.

Øjenskygge er fantastisk makeup, det er helt vildt hvad man kan gøre med den og jeg ville ønske jeg var både mere modig og dygtig til at lægge øjenskygge, jeg øver og øver mig og håber jeg en dag, kan lægge en vildt flot øjenmake up.

Den fine palette indeholder 12 skønne farver og det giver hvertfald god anledning til øvelse. Farverne er lige efter min smag, ikke for voldsomme og kan bruges af og alle hudtoner. Paletten indeholder en god blanding af matte skygger, skygger med satin finish og blid glitter.  Et ekstra lille plus er at der er spejl i paletten, så den med fordel kan tages med på farten.

XIP Professional

24 Karat Glow Blissful Bronzer 320 kr. 

Bronzer er nok min favorit makeup, næst efter mascara. En bronzer kan nemlig få selv den kedeligste, blege vinter hud til at se frisk og lækker ud. Jeg bruger selv bronzer hver dag, på mine kindben, næsen og panden for friskt look med en dejlig naturlig glød.

Denne palette fra XIP Professional indeholder 2 virkelig lækre bronzer, en mat som jeg bruger for det naturlige hverdags look samt en shimmer, som er super lækker når man skal i byen og looket gerne må være lidt mere eksklusivt og lækkert. De er nemme at arbejde med og man kan nemt styre hvor intens farven skal være.

LÆS OGSÅ: TECHNIQUE PRO OVALE MAKE UP BØRSTER

Hvis i er interesseret i at se mere til brandet XIP Proffesional og det lækre udvalg, som bl.a. byder på mascara, blush, concealer, contour paletter, bryn makeup og pensler, kan jeg anbefale jer at smutte forbi Billigvoks.dk, som er de første i danmark, som har fået lov til at forhandle de skønne produkter.

Rigtig god weekend!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

    Jeg valgte selv øjenskygge paletten og så den fine blush palette de har i deres udvalg. Jeg var enormt positiv overrasket. Især over pigmenteringen. Er altid så nervøs for om man intet kan få ud af produkterne selvom de er nok så pæne. Men der var intet brok 😀 <3

    28. januar 2018 at 21:25
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.